donderdag 23 juli 2015

Beits voor steigerhout

Als je er voor kiest om de planken niet te behandelen kan vocht ervoor zorgen dat de plank gaat uitzetten. Je kunt ze natuurlijk ook onbehandeld gebruiken. Wil je jouw steigerhout tuinmeubels niet behandelen? Bij houtkleurige beitsen vlamt het hout als het ware op.


Breng de beits met een brede platte kwast aan. Het nog opgeschuurde oppervlak zal de beits goed opnemen.

Door steigerhout te bewerken met verf of beits gaat het hout langer mee. Stap steigerhout oud . Lees hier meer hierover. Wij verkopen diverse soorten goedkope beits voor uw schutting. Goede kwaliteit, scherpe prijzen. Een behandeling met een olie, beits of verf beschermt uw hout tegen vocht, vuil, schimmels en Uv-licht.


Daarnaast is behandeld steigerhout gemakkelijk schoon te maken. Dit is vooral praktisch bij steigerhouten tafels, stoelen en banken.

Beits koop je eenvoudig online bij bol. Steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw- en oud steigerhout. Vele aanbiedingen bij bol.


Om de levensduur te verlengen kunt u steigerhouten meubelen het beste behandelen met een beits speciaal voor steigerhout. De steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt. Bekijk hier de kleuren en bescherm uw steigerhout met deze sterke beitsen. Afwerken met een vernis mogelijk.


Er wordt steeds vaker gebruikt steigerhout en ongeschaafd hout gebruikt voor stoere meubelen en objecten in de tuin. De beits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken.


Door de transparante werking van steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Kasten, tafels en bedden van steigerhout zijn steeds vaker voorkomende toepassingsmogelijkheden voor steigerhout. Voor een modieuze en beschermende afwerking kunt u steigerhout het beste beitsen met steigerhoutbeits die door zijn samenstelling uitermate goed doordringt in de dichte structuur van het hout. Beits is een transparante of dekkende beschermlaag voor hout. In tegenstelling tot houtverf is meestal geen grondlaag nodig.


Beits dringt diep door in het hout en is vaak vochtreguleren dit betekent dat vocht kan verdampen. Voor het beitsen van: kozijnen, meubels, schuttingen, steigerhout en overige betimmeringen.

Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Met beitsen kunt u alle kanten op. U kunt beits aanbrengen als een transparante steigerhout coating, of een gekleurde beits aanbrengen. Beits trekt in het hout en zorgt ervoor dat het stoere en doorleefde karakter van steigerhout behouden blijft.


Ook kleuren zoals een white wash of grey wash zijn tamelijk . Meubels van steigerhout. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


Er is altijd iets te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts