donderdag 30 juli 2015

Boomstamschijf tafel

Vind boomstam tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het bijzondere aan onze boomstamtafels is dat iedere tafel uniek is. Wij hebben persoonlijk de mooiste tafelbladen voor je uitgezocht en leveren maatwerk. Je kunt zelf kiezen welk onderstel en welke afwerking je wilt, zodat je precies de droomtafel krijgt die je zoekt.


Boomstamtafels zie je steeds vaker voorbijkomen in mooie interieurs of luxe woontijdschriften.

Deze zogenaamde schaaldelen van een boom zijn ruim voldoende gedroogd in het land van herkomst, en daarna . Het maken van een boomstamtafel is mogelijk door het gebruik van een massief blad. Eppinga biedt u tips voor het bouwen, geeft u de prijzen en eigenschappen van de verschillende . Maak een keuze in het menu om de soorten boomstamtafels te bekijken! Ze zijn er in alle soorten en maten - Wij leveren ook Maatwerk. Van een boom uit een tuin of park tot een tafel bij u in huis. Ook een boomstamtafel of zwevende wandplanken?


Neem een kijkje bij woodend! Eiken boomstamtafel tafel boomstam industrieel Nieuw in ons .

Elke schijf is uniek en brengt sfeer in huis. Een boomstamschijf is een absolute blikvanger in elk interieur. Tafels , Eettafel , salontafel, eetkamertafel, houten eettafel , glazen salontafel, eiken eettafel voor uw eetkamer en woonkamer. Haal de natuur in huis met een eiken boomstamtafel!


Onze boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout en dat zorgt voor een robuuste en natuurlijke uitstraling. Het is niet voor niets dat deze type tafel de laatste jaren wint aan populariteit in zowel de huiskamer als vergaderzaal. Door onze jarenlange ervaring zijn we in . De boomstamtafel 300cm is een prachtige robuuste tafel.


Doordat het een van de langere modellen is, is de vorm van de boomstam hier goed in te zien. De robuuste tafelpoten zijn geheel in stijl van het tafelblad. Garden Teak Boomstamtafel 350cm.


De grillige vormen van houten boomstam tafels zijn de laatste jaren behoorlijk in trek. Een dergelijke landelijke boomstamtafel heeft veel uitstraling. Wij leveren de zogenaamde boomstam tafels zowel in de vorm van tuintafel, sidetabel en binnentafel. Ook kunt u losse boomstam tafelbladen bij ons bestellen. Design bijzet tafel van notenhout met hairpin poten van Hoentjen Creatie.


De tafel is geïmpregneerd met verbeterde hout olie. Als wij het over houtolie hebben, bedoelen we daar de hoogste kwaliteit Chinese houtolie oftewel Tungolie mee. In combinatie met het hang systeem .

VANOUDS maakt boomstam tafels van 1jaar oud Europees notenhout, gegoten in epoxy hars en afgewerkt met een hoogwaardige transparante lak. Het geheel rust op een robuust stalen onderstel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts