maandag 13 juli 2015

Hout importeren uit rusland

Waar moet u dan op letten? Rusland heeft ISPM niet geïmplementeerd. Formaliteiten bij de douane en Europese producteisen spelen altijd een rol.


De Kamer van Koophandel zet de . De totale jaarlijkse import is ca. In Beverwijk beschikken wij over een overdekte .

Wij kunnen ook Siberisch lariks leveren. Naast het importeren produceren wij ook. Hout importeren uit noordoostkust gebied van de Zwarte Zee. Heb direct contact met een. Prijzen uitgezocht, kijken welke houtsoorten `beuken, vuren en els` het meest gewild zijn en uit welk landen het hout afkomstig is.


In alle gevallen werken wij samen met modern uitgeruste, toekomstgerichte zagerijen die grondstoffen voor de Europese markt van hoge kwaliteit . De documenten: Checklist eisen . Finland zou als voorzitter van de EU verantwoordelijkheid moeten nemen om de import van illegaal hout te stoppen.

Ontbossing en wereldwijde handel in illegaal hout. De aarde raakt jaarlijks gemiddeld circa miljoen hectare van haar oorspronkelijk bos kwijt1. Wilt u hout of houtproducten importeren in de EU? Dat is onder bepaalde voorwaarden (de fytosanitaire eisen) toegestaan. Het hangt af van het land van herkomst en het soort hout (bast, loofhout of naaldhout).


Jansen Houtimport is Nederlands importeur van hout en de exclusieve vertegenwoordiger voor de Benelux van het Russische vurenhout Solomenskij. De landen zetten zich in om . Scandinavisch hout , ondanks de hogere prijs. Ook de groei van de Nederlandse import van gezaagd hout uit. De handel in tropisch hout is in het bosarme Nederland een bloeiende bedrijfstak.


Ongeveer van de totale Nederlandse houtimport bestaat uit hout en houtproducten afkomstig uit de tropen. Een groot scala aan houtverwerkende industrieën maakt gebruik van tropisch hout vanwege de bijzondere eigenschappen die . Douglas hout , Syberisch Lariks hout en vurenhout. Wij importeren voornamelijk.


Dit resulteert in zeer zwaar . Vergunningplicht invoer hout en houtproducten uit Indonesië. U mag deze goederen dan alleen nog invoeren met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts