woensdag 15 juli 2015

Glazen balustrade vide

Een glazen balustrade is een mooi en functioneel product waar een zekere specialisatie bij komt kijken. Daarnaast kan de balustrade worden gemonteerd met klemprofielen op of tegen de verdiepingsvloer of vide , met RSV adapters door het glas heen of met RVS balusters en glasklemmen. Je vide , trap, terras of balkon mooi en veilig afschermen?


Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten? Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven.

Combineer slanke vormgeving met optimale veiligheid. Met een volglazen balustrade krijgen galerijen, trappen en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht vanaf balkons onbelemmerd. Inspirerende glazen balustrades ? Bij GSF Glasgroep zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades. Storax transparante glazen balustrades.


Keuze uit een compleet programma systemen. Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten.

Toepassing glazen balustrade. Met een glazen balustrade creëert u transparantie en een ruimtelijk effect bij een vide , trappenhuis of galerij. Het biedt overzicht en doorkijkmogelijkheden dat bij toepassingen in bijvoorbeeld een winkel of hotel een groot voordeel kan zijn.


Een balustrade van glas biedt tevens een optimale . Dan is een balustrade in glas een erg stijlvolle interieurkeuze. Door zijn volledige transparantie vergroot het immers de ruimte in uw huis. Kies bij de installatie van een glasbalustrade voor veiligheidsglas en verwerk die . Uitleg over onze verschillende soorten glazen balustrades met ingeklemd glas.


Bij Glas Compleet zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades. De glazen balustrade is veilig vanwege de speciale constructie en hard glas. Stel je voor, u heeft een mooie oude woning in Amsterdam met een vide. U wilt hier een moderne touch aan geven. Een erkend vakbekwame glaszetter zoals Accuut kan u daarbij van . Buiten toepassingen zijn bijvoorbeeld als balkonhekwerk om een balkon, als balustrade om een dakterras of als Frans balkonhekwerk.


Ook kunnen de glazen balustrades binnen toegepast worden, denk hierbij als balustrade op een vide of als trapleuning. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Neem bij vragen of voor een . Een wegklapbare wand van glas op het balkon zodat je uit de wind kunt zitten, een transparante binnenafwerking voor een vide of trapgat. Het zijn maar een paar van de mogelijkheden. Deze balustrade werd opgebouwd door gebruik te maken van een zijdelingse bevestiging,. Wanneer men opteert voor een glazen balustrade aan het terras, creëert met een mooie afsluiting waarbij het zicht naar de tuin behouden blijft.


Gedetailleerde omschrijving: In onze split-level woning willen we glazen (of doorzichtig plexiglas) balustrades plaatsen. De bedoeling is om hier een kinderspeelhoek van te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts