maandag 20 juli 2015

Stratego original intertoys

Stratego is een spel vol avontuur en verrassingen. Jij bent de opperbevelhebber. Je opdracht luidt: verover de vlag van je tegenstander en verdedig je eigen vlag. Met spannende spelvarianten! Ben jij dapper genoeg voor eindeloos strategisch speelplezier?


Keer op keer probeert luitenant Jan Zonderland samen met zijn kameraden de vlag van de Roodjassen te veroveren.

Het leger van de Blauwhemden is al behoorlijk verzwakt, maar de mannen . Een spannend kaartspel waarbij je de vijandelijke vlag . Het draait allemaal om piraten! In dit 3D-bordspel enter je als piratenkapitein met je bemanning het schip van de vijand en verover je de vlag die hij heeft verstopt. Carcassonne Big Box bordspel. EXIT Het vergeten eiland.


Monopoly Junior Disney Cars editie. Het beste van De Weerwolven van Wakkerdam.

Nu met nog meer spelbeleving! Lukt het jou om op Catan de belangrijkste macht te worden? Jumbo Jan van Haasteren puzzel. Verkoop door: Yourstockshop. Selecta reuze ganzenbord.


Ravensburger doolhof - jubileumeditie. De Kolonisten van Catan handelsspel. Levertijd: Op werkdagen voor 23:uur bestel volgende dag in huis. Geleverd door: Intertoys.


Val aan en verover de vlag! Het spel is uitgevoerd met magnetische pio. Twee speelvarianten en uren speelplezier! De ridder en de prinses strijden hand in hand om . Daarnaast heeft intertoys een uitgebreide… Nieuw. U ziet hieronder ter vergelijking of referentie nog een aantal oude folder aanbiedingen met trefwoord stratego.


Deze zijn uiteraard niet meer geldig. Trefwoorden: spelletjes val stratego. Zie hieronder voor enkele deals, zie voor alle bordspellen ook Intertoys.

Doolhof Junior (met Elsa) € 144. Afgelopen weekend deden ze mee. Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de folder zijn leidend. Deze pagina toont je informatie over deze aanbieding. Onderaan vind je meer aanbiedingen over Gezelschapsspellen (kinderen) of van Intertoys.


Seaquestria gaan verkennen. Baby zeepaardjes en hun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts