woensdag 22 juli 2015

Meubelstift wit

Deze meubelmarker is bedoeld om kleine krassen en beschadigingen bij te werken en onzichtbaar te maken. De stift heeft een1mm brede ronde punt en is geschikt voor zowel fineer als . Om de kleurechtheid zoveel mogelijk te benaderen is er een stukje hout en een wit papier bewerkt met de stift op de bijgaande afbeelding. Meubelstift wit online kopen. Snel en voordelig online bestellen.


Verzending slechts 95.

Productinformatie: De retoucheerstiften ( meubelstiften ) kunnen besteld worden in elke denkbare houtkleur. Het beste assortiment Handlettering benodigdheden vind je op Bruna. De kleurstiften zijn transparant wat inhoud . Vandaag voor 22: bestel morgen in huis! Perkament , 150-donkerrood. Gebroken wit , 164-room.


Hoe harder u hem indrukt, hoe meer verf eruit komt. Werk de beschadiging bij en wrijf gelijk uit met een doekje of met uw vinger, om een zo goed . Technische specificaties.

Miniroller dik polyamide 15cm. Rechthoek borstel gebogen bi mat 10xmuur. Dekkende fijne bijwerkpenseel voor het dekkend wegwerken van kleine oppervlakkige (kleur)beschadigingen of het. Geen specificaties beschikbaar.


Lakstift hoogglans wit niet op waterbasis. Terug naar Retoucheerstif ( meubelstift ) . Weet iemand waar ik een soort meubelstift kan kopen, of hoe ik dit weer mooi kan maken ? Het extra lange en fijne mondstuk is ideaal voor het nauwkeurig markeren van moeilijk toegankelijke plekjes, bijvoordbeeld voor het aftekenen van. Ik heb het al geprobeerd met een . Beschadigingen aan meubels of de vloer herstel je eenvoudig met een meubelstift of reparatiewas. Schud de meubelstift , open de dop en zet de punt van de stift op een stuk karton.


Deze vloerreparatiewas is verkrijgbaar in verschillende sets met drie kleuren, van wit tot donker notenhout. Bestel edding meubelmarker in elke kleur. Voor het bijwerken van beschadigingen op hout. Het acaciahout is geborstel dit betekend dat er hele kleine groefjes in gemaakt zijn waardoor een oude en doorleefde uitstraling is verkregen.


Heel incidenteel kan, tijdens of na het borstelen een stukje hout los raken, ter grote van een halve spelt of nog kleiner. Dit is makkelijk bij te kleuren met een bruine stift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts