maandag 20 juli 2015

Stoere salontafel rond

Salontafel online bestellen? Bekijk het assortiment en maak je keuze! Of kom kijken in onze winkel in Veenendaal. Erg mooi binnen een landelijk interieur. Hoogte 4breedte diepte 60.

Ook van deze adverteerder . Scholtenslandelijkemeubelen is de grootste teak (groothandel van noord nederland). Door de ruime keuze zijn wij ervan overtuigd dat u bij ons zult slagen. Voeg een vintage touch aan uw interieur toe met een stoere salontafel van Dutchbone.


HK-living Bijzettafel boom bruin . Stoere robuuste tafel zonder scherpe randen. Ik raad dit product aan. Hele mooie tafel met een natuurlijke uitstraling.

Wij hebben een fraaie collectie houten salontafels , rond of rechthoekig, met stalen frame. Met onder meer leuke sets salontafels van eiken of steigerhout met metalen onderstel die onder elkaar schuiven zodat je snel meer ruimte kunt creëren, of ze eventueel kunt gebruiken als bijzettafeltjes. Maar ook stoere , robuuste, . Zet ze bij elkaar of zet. De tafel biedt een rond tafelblad gemaakt van hout met een sterk metalen onderstel.


Industriele ronde salontafel met robuust geborsteld teak blad. Een stoere industriële werktafel , een prachtige brocante boerenkast of een robuuste trolley. Veel industriële, vintage en.


Met deze leuke originele zwart metalen tafelklem tover je de eettafel in een wip om naar een leuke feesttafel. Moderne bijzettafel in de . Als wandtafel (zie 4e foto): € 59- Afmetingen: 140x40x78cm. Er is altijd een tafel die. Round salontafel stone finish. Denmark meubels Xooon, stoer woonprogramma uitgevoerd in eiken railway brown . Wilt u een goedkope salontafel kopen met extra planken onderin of wellicht een aantal laden?


Deze stoere salontafel is een aanrader voor iedereen die een robuuste woninginrichting weet te waarderen. Kloostertafel rond € 895.

Sloophout en zwart staal. Stalen x onderstel met geschuurd sloophout. Zonder een salontafel in de woonkamer voelt uw huis nog niet af. Ze zijn uitnodigen handig en zien er erg gezellig uit.


Daarom is het tijd om een paar fantastische tafeltjes eens in het zonnetje te zetten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts