vrijdag 17 juli 2015

Wandbord steigerhout white wash

Wandbord steigerhout white wash in dit huis. De plankjes zijn 7cm diep en 25cm lang. De meeste afmetingen kunnen met PostNL verstuurd . STEIGERHOUTEN WANDBORDEN.


Of behandeld met een kleuren wash: Kleuren: Whitewash , Greywash . Steigerhout wandbord Whitewash 1x cm.

Dit leuke steigerhouten wandbord is een prachtige aanwinst voor uw huiskamer! U kunt het bord aankleden met leuke woonaccesoires. Het wandbord wordt binnen twee weken geleverd.


Mooie wandecoratie van nieuw en oud steigerhout en sloophout. Het bord heeft een greywash afwerking. De afmetingen zijn 1x cm. De indeling is zoals op de foto van het greywash wandbord.


Wanneer u een andere indeling wilt, kunt u dit aangeven bij het kopje.

KEUZE afwerking ( zie laatste foto). Nieuw steigerhout in gewenste kleur of oud steigerhout. U kunt de gewenste kleur bij uw bestelling aangeven in het vakje opmerkingen.


OPMERKINGEN: Op de foto afgebeeld in de kleur white wash. Strakke design steigerhouten wandborden , onbewerkt, met een whitewash of greywash, voor een scherpe prijs. Wij leveren landelijk binnen week. Foto 1) antraciet met créme.


Wijnrek van nieuw steigerhout in maar liefst verschillende kleuren verkrijgbaar. De wanddecoratieborden zijn nieuw in het assortiment van JORG opgenomen. Deze leuke decoratieve borden worden van nieuw en oud steigerhout gemaakt.


Een wandbord is een leuke aanvulling. Heeft u liever een andere maat of kleur? Op dit moment kan ik leveren in. Tegen meerprijs behandeld met white wash , grey wash of antraciet wash. Wij maken ook bedden, tuinsets, loungesets, picknicktafels, kindermeubels, bloembakken, . Nanocoating is de beste bescherming op dit moment!


Voordelen: Vuil, vet en water afstoten geen aangroei van mossen en algen, uv bestendig en zeer milieuvriendelijk! Extra Nano Coating Wil je graag het kleurresultaat van grey wash of een white wash ?

De nanocoating kan ook over de wash worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts