vrijdag 24 juli 2015

Olifant aan de muur

Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare muur olifant hoofd! Laten we aan de slag gaan! De olifant aan de muur brengt de wildernis in je huis!


Deze wilde dieren met hun grote lichaam en slurf zijn perfect om aan de muur te hangen. Een foto print van een olifant die als vader zijn kleine dochtertje bij zonsondergang op een steppe probeert vooruit te branden, of van een troep olifanten die door de Afrikaanse .

Vind olifanten kop op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Kleurrijke en lieve dierenkoppen voor aan de muur. Deze prachtige olifant is een geweldige aanvulling voor je interieur. Je kunt hem zelfs 2x(!) gebruiken.


Het negatief is ook een geweldig kunstobject voor aan de muur ! Graag in een andere kleur? Deze is makkelijk zelf over te spuiten in de gewenste kleur! Vervaardigd uit 3mm MDF dus .

Leuke pluche olifanten kop voor aan de muur. Het formaat van deze olifanten kop is ongeveer 35xcm. Meer pluche olifanten knuffels kunt u vinden in deze knuffels winkel. Een dierenkop aan de muur geeft je kamer een stoere twist.


Dit item heeft een zachte vulling en een. Deze grote, zachte olifant kijkt je liefdevol aan met zijn guitige oogjes en vrolijke stippen. SOMMIGE KLEUREN ZIJN VERKRIJGBAAR OP BESTELLING EN HEBBEN EEN LANGERE LEVERTIJD.


Hij is volledig handgemaakt uit crochet. Alleen de retourbuizen (x cm) kunnen het niet bijhouden, het. Een olifantenhoofd voor aan de muur staat prachtig in een kinderkamer.


De lichtgrijze dierenkop met grote slurf en twee beige slagtanden heeft twee enorm grote slappe flaporen. Zijn slurf is zalmroze aan de binnenkant, dat geeft een kleurig accent. Deze wanddecoratie met zachte vulling heeft een verharde rug en is met . Alle 3D dierenhoofden en de F-straaljager van de KieBoo collectie hebben een handig ophangmechanisme aan de achterzijde waardoor ze zeer eenvoudig en door iedereen zijn op te hangen aan wand of muur.


Het olifantenhoofd uit deze beestachtig leuke collectie past in iedere kinderkamer, themakamer of . Gemaakt van hoogwaardig materiaal. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Olifant op een houten muur geschilderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts