dinsdag 28 juli 2015

Groot terras inrichten

Maar hoe kun je terras inrichten ? Dat betekent dat het tijd is om buiten volop van de zon te genieten. Heerlijk genieten van het buitenleven op je eigen terras. Met deze terras ideeën voor de tuin doe je inspiratie op voor het inrichten van een gezellig en sfeervol terras. Dakterrassen zijn al jaren lang de pronkstukken van veel penthouses en appartementen in grotere steden.


Hoe mooier het dakterras, hoe meer waard het pand is.

Zeker hoe hoger je woont en hoe mooier het uitzicht dus is, hoe exclusiever het terras is. Wij hebben prachtige voorbeelden gezocht voor het inrichten van . Bent u toe aan iets nieuws? Toe aan een nieuw terras en gaat uw oude terras op de schop? Dan zit u hier goed voor inspiratie en leuke, en mooie terras ideeën! U kunt uw nieuwe terras zowel landelijk als modern inrichten op het gebied van de bestrating.


Flagstones geven een terras een landelijk karakter terwijl . Weet jij nog niet helemaal wat je met jouw terras wilt?

Laat je inspireren door deze voorbeelden! Je terras inrichten is meer dan tuinmeubelen kiezen, maar ook verlichting, zonwering en groen. Of je nu een groot of klein terras hebt, de juiste afscherming is belangrijk om in alle rust en discretie van je tuin te kunnen genieten. Tips voor een geslaagde aankleding van je terras.


Kies er één functie uit en stem je inrichting daar op af. We geven het toe: dit klinkt wat tegenstrijdig. Maar toch maakt deze tip een enorm verschil. Kies bijvoorbeeld in plaats van twee kleine plantenbakken voor één grote. We willen trouwens niet beweren dat je alleen op een groot terras van die luxe kunt genieten.


Ga je je dakterras inrichten , dan hoef je je dus helemaal niet te laten leiden door de afmetingen! Ook op kleine terrassen is van alles mogelijk. De zon schijnt weer wat vaker, de temperatuur stijgt: de lente hangt in de lucht. Tijd om weer meer naar buiten te komen en te genieten van je tuin. Woon je in een appartement en heb je enkel een terras waar je amper op kan staan, dan hebben wij een paar tips om het toch maximaal te benutten.


Werk van groot naar klein en breng als laatste de verlichting aan. Dan weet je namelijk al precies welke plekken in de tuin voor jou belangrijk zijn en waar de verlichting moet komen. Probeer rekening te houden met de juiste lampen op . Door de functie te bepalen kan je je inrichting er op afstemmen en voorkom je dat je terras overvol komt te staan.

Ok, het klinkt misschien wat raar, maar met groot bedoelen we niet: zet alles vol. Eén grote plantenbak komt vaak beter over dan twee kleine en grote tegels zorgen er . Plaats langwerpige tegels of planken op je terras voor een optisch verlengend effect. Zet lichtgekleurde planten achteraan in de tuin.


Spiegels of een vijvertje creëren openheid en . Als je kiest voor een doordachte inrichting van je terras geniet je des te meer. Op een schaduwterras kun je bijvoobeeld kiezen voor vlijtige liesjes of andere bloeiende eenjarigen. Eens je alles mooi uitgetekend hebt op een plattegron weet je precies hoe groot je terras moet zijn. Zodra het goed weer is, zitten we buiten. Een goede balkon inrichting loont dus.


Wilt u een klein balkon inrichten , of juist een groot balkon? In dit artikel hebben we balkon ideeën verzameld. Bij de inrichting van dit modern dakappartement werd gekozen voor strakke materialen en een open keuken. Balkon inrichting , inspiratie en ideeën. Je kunt jouw balkon of dakterras op verschillende manieren indelen.


Het is handig – en leuk! Bij KARWEI vind je inspiratie voor ruimtelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts