dinsdag 21 juli 2015

Fsc gecertificeerde bedrijven

Certificering voor bedrijven. FSC -hout in bouwprojecten. U kunt zoeken op plaatsnaam. Klachten over certificering. Door op de bedrijfsnamen te klikken krijgt u verdere contactgegevens.


Klachten over FSC-certificering (van bosbeheer en bedrijven) kunt u in eerste instantie indienen bij het betreffende (bos)bedrijf.

Deze klachten zullen in goed overleg . Alleen bedrijven die FSC CoC- gecertificeerd. Het FSC-tree and tick logo en de naam Forest Stewardship Council alsmede de afkorting FSC in relatie tot hout en houtproducten zijn geregistreerd. FSC gecertificeerde bedrijven kunnen onder bepaalde voorwaarden. Hiermee beschermt FSC de betrouwbaarheid van haar handelsmerken. Wanneer elke schakel gecontroleerd is, blijft uiteraard de garantie dat het om een gecertificeerd product gaat behouden.


Een bedrijf kan zich laten certificeren op individuele basis, via groepscertificatie of via projectcertificatie. Eigen Haard en FSC Nederland onderstrepen de oproep met het. Eén van de meest bekende keurmerken voor verantwoord bosbeheer is de Forest Stewardship Council ( FSC ).

Overheidsinstanties en andere opdrachtgevers stellen FSC. In sommige gevallen is de verpakking bedrukt met een FSC-label, met daarin het welbekende FSC-logo, maar dat hoeft niet. Dat is een keuze van de klant en leverancier.


Bij DS Smith kiezen wij er voor om blanco verpakkingen blanco te . Cremer grafisch bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Recent is met ondersteuning van het Guiana Shield Tropical Timber Program van het Initiatief Duurzame Handel (IDH) ruim 400. Dit sluit aan bij de wens . Hierdoor kiezen steeds meer bedrijven en consumenten voor gecertificeerde producten om te tonen dat zij het milieu een warm hart toe dragen. PEFC en FSC zijn niet onderling verwisselbaar.


Aan de hand van deze codes kunnen FSC-producten door de gehele keten gevolgd worden. Deze methodiek zorgt er voor dat iedere klant verzekerd is van duurzaam verantwoord hout. FSC een onstuimige groei doorgemaakt.


De cijfers spreken voor zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts