donderdag 16 juli 2015

Steigerhout bed 160x200

Millingen aan de Rijn, GE. Een goed stevig bed gemaakt van steigerhout. Reden van de verkoop: aanschaf boxspring. Steigerhouten tweepersoons bed 160x2inclusief geïntegreerde verlichting en beddenbodems.


Ideaal voor extra opbergruimte.

Afmetingen matrasmaat Lengte: 2cmBreedte: 1cmHoogte: cmH. Zwevend bed steigerhout. Deze stevige 2- persoonsbedden zijn gemaakt van nieuw steigerhout. Door de eenvoudige manier van monteren is het bed gemakkelijk in en uit elkaar te halen. Demontage van de steigerhouten bedden kan door middel van een viertal kliksystemen.


Vergelijk mooie bedden o. Bestel direct uit de nieuwe collectie.

Afbeelding: gebruikt steigerhout bed behandeld met Eco Teak. Wanneer u een bedombouw wilt bestellen die geschikt is . Dit steigerhout 160x2tweepersoons bed is niet alleen aantrekkelijk qua prijs, het is ook nog eens erg stevig en stoer in uiterlijk. Het bed is leverbaar in verschillende maten, van 160cm breed bij 2m lang tot . Met houten latten bodem.


Neem contact op voor meer informatie . Het steigerhouten bed met fruitkistjes, De fruitkistjes zorgen voor extra opbergruimte. Waardoor iedere willekeurig lattenbodems in geplaatst kan worden. Alle steigerhouten bedden worden bij Talsma meubels zelf gemaakt.


Bij IKEA vind je comfortabele bedden voor een betaalbare prijs. Bekijk en bestel je bed hier. Kies daarom een bed waar je comfortabel in ligt.


De DUNVIK boxspring is modern en . Betaalbaar en zeer mooi afgewerkte steigerhouten. Bedombouw van Steigerhout 2-persoons Mooie bedombouw van Steigerhout , 2- persoons, met handige nachtkastjes. Dit bed kan ook gemaakt worden in diverse.

Gemaakt van nieuw steigerhout en afgewerkt met dubbele laag whitewash. De kastjes hebben laden. Dit 2- persoonsbed wordt in onderdelen geleverd en is makkelijk in elkaar te zetten. Wil je voor de verandering een keer zelf een bed maken?


Niet iedereen vind hoog slapen prettig of praktisch. Er is ook een lager exemplaar te maken, met handige lades. Een breed uitgemeten bedpodium heeft een grootse uitstraling en zorgt voor. Caen - Bed Hout wit 1x 2cm. Aanbieding: tweepersoons bed ( 160x2) in gebruikt steigerhout.


Tweepersoonsbed van steigerhout. Resultaten - 1van 110.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts