donderdag 16 juli 2015

Woood keet opbergkist

Deze opbergkist vind je online bij Leen Bakker! Bezorgkosten voor dit artikel: € 1-. De kist heeft een opening aan de voorkant waaraan je de deksel kunt vast pakken om de kist te openen.


Deze handige en stevige opbergkist is gemaakt van 1 FSC grenenhout. De deksel sluit door middel van een veer.

De kist is ideaal voor het opbergen van speelgoe maar natuurlijk ook andere spullen. Topservice, klanttevredenheid! Al het speelgoed op één plek: Dat is de droom van iedere ouder. Deze speelgoedkist maakt opruimen en ordenen nu wel heel makkelijk. Een kind kan de was doen.


Deze wit massief grenen opbergkist met een horizontale v-groef belijning wordt geleverd als eenvoudig . Uitgebreide collectie online.

Wordt u ook gek van al het speelgoed van uw kinderen wat door elke kamer slingert? In deze strakke opbergkist kunt u al het speelgoed van uw kinderen in één handomdraai netjes kwijt. Ook maakt u uw huis tegelijkertijd veiliger en hoeft u nie. De opbergkist wordt geleverd als bouwpakket met een du. Voor iedereen een voordeel.


Deze massief grenen opbergkist met een horizontale v-groef belijning in de kleur kiezelgrijs, wordt geleverd als . Op zoek naar Design opbergkist hout? Deze stoere speelgoedkist is gemaakt uit massief grenen. De klep van deze speelgoedkist heeft een langzaam sluitend mechanisme waardoor hij gebruiksvriendelijk. Gemaakt uit massief grenen welke ongeborsteld is.


Kleur is wit maar is ook leverbaar in betongrijs. Daarnaast heeft de klep van deze speelgoedkist een langzaam sluitend mechanisme. Hierdoor is de kist extra gebruiksvriendelijk voor kleine . Let op de kist heeft wat kleinere beschadigingen: Rechts aan de voor kant boven en rechts aan de achterkant onder.


Alle spulletjes netjes opgeborgen in deze mooie Keet. Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzIvd29vb2Qta2VldC1vcGJlcmdraXN0LTM1NDktMjExMDkxNjA3LTYwMTgzOTkyLmpwZw == .

LABELVintage Rechthoekige zwarte opbergkist. Dennis Speelgoedkist - Betongrijs. Keet speelgoedkist Hout - Betongrijs. Zeller Present - Houten speelgoedkist op wielen.


De serie Dennis is verkrijgbaar in twee kleuren grijs, betongrijs of staalgrijs. Woood Derk Grenen speelgoedkist. Kies voor één van de kleuren of maak een mix met beide kleuren grijs. Creëer de perfecte slaapkamer met deze serie . Verkleedkleren, knuffels, autootjes: hier past al het speelgoed van je kind in. Deze stevige opbergkist KEET is stoer en stijlvol.


Aan de zijkanten en de voorkant zitten infresingen die dienen als handgreep. Van deze prachtige en tijdloze kist KEET zul je jarenlang plezier hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts