vrijdag 31 juli 2015

Tierrafino prijzen

Leem creëert sfeer en kleur, en een zeer gezonde, bio - ecologische, woon - werkomgeving met leembouw. Tierrafino New Base bestaat uit de natuurlijke grondstoffen zan klei. Leem heeft een aantal bijzonder prettige en unieke eigenschappen.


Leem bestaat voor de helft uit zuurstof en voor tot uit silicium. Vooral dit mineraal bezorgt leem zijn unieke warmte- en vochtregulerende .

Direct uit voorraad leverbaar! Deze verf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder, afkomstig uit verschillende groeves in Europa en vertoont een fijne zachte . Er word nu meer löss bijgemengd waardoor het materiaal nog smeuiger en beter pleisterbaar is. Het heeft alle goede eigenschappen van leem. Het ademt en is van nature anti-statisch.


Duro bezit een glinsterende structuur en geeft het interieur van uw huis een frisse en strakke uitstraling. Ook voor kantoren en bedrijfsruimten is .

Het zijn gezeefde en gesorteerde maar volledig natuurlijke oppervlaktegrondstoffen. Leemstuc, basisleem en leemfinish. Leem is wereldwijd een van oudsher bekend bouwmateriaal. In het verleden zijn talloze bouwsels en woningen uit leem opgetrokken.


Niet zonder reden, want leem bezit veel goede ecologische- en biologische eigenschappen. Moderne leemproducten hebben gezorgd voor een gezonde revival. Een finish of verven is dus niet meer nodig en bespaart geld.


De kleur wordt wit genoemd maar neigt meer richting grijs. En wat zeker heel belangrijk is, is dat leem een 1 natuurvriendelijk materiaal is zonder chemische toeslagstoffen . Adviesprijs € 58 dus u bespaart. Wij leveren grondkabels. Op de winnende foto (links) wordt een wand van wilgentenen met de eerste . Eerstdaags post ik de courante prijzen voor aardvochtige leem in bigbags. Dan is de afwerklaag, ook in tierrafino bruinleem, aangebracht en afgesponsd.


Ik vind het resultaat heel mooi. Daarnaast ga je aan de slag met de producten Duro en Listro en leer je op welke ondergronden je dit materiaal kunt verwerken.

Giskes: Deze leemstuc is alleen geschikt voor muren die niet met grote hoeveelheden water in aanraking komen zoals in de douche. Het voordeel van leem is dat het dertig keer zo veel zuurstof uitademt als baksteen en honderd keer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts