woensdag 29 juli 2015

Gietvloer paardentrailer

Doe-Het-Zelf gietvloer voor paardentrailers. Installatie: zie handleiding. Download Technische fiche. Noddevelt levert een kwalitatief zeer hoogwaardige vier componenten polyurethaan rubber gietvloer oftewel gietmortel of giethars voor paardentrailer , paardenvrachtwagen, paardenstallen en wasplaatsen.


Deze video toont u stap voor stap hoe u de horsefloor rubber gietvloer in uw trailer kan verwerken.

Hoi allemaal, Met mijn vader heb ik vorige week de trailer geheel gerenoveerd. Alle wanden zijn vernieuwd en nu willen we een nieuwe bodem plaatsen en willen dat doen met hardhouten planken en daarover een rubberen mat. Een rubberen gietvloer geeft rust en ontspanning in de stal, trailer of veewagen dankzij de geluiddempende eigenschappen. Reparatieset rubber gietvloer te koop voor paardenwagen of tralier, geschikt om 1mte herstellen.


De rubberen gietvloer hecht uitstekend op beton, . Alle onderdelen voor uw paardentrailer vind u hier. Klik op de verschillende producten voor meer informatie.

Rubber matten, aluminium profielen en een laadklep. Stuur ons vrijblijvend een mail en wij helpen u verder. Heeft u een vraag over een product? Een nieuwe vloer leggen in de laadbak van een vrachtwagen of een nieuwe afwerking in de paarden trailer.


Ook hiervoor is een anti slip gietvloer beschikbaar. Via ons te bestellen en rechtstreeks geleverd vanaf onze leverancier. Diverse rubbermatten,lijmen, kitten en etc.


Een veel voorkomend probleem bij paardentrailers zijn rotte vloeren. Door de ammoniak in de urine van de paarden wordt een houten vloer van een trailer bij verkeerd gebruik snel aangetast. Het is belangrijk om de trailer regelmatig te ventileren en goed schoon te houden. Verder is het aan te bevelen om een rubber . Natuur rubberen gietvloer.


Ideaal voor vloeren van paardentrailers en veewagens, dierenverblijven, stallen, looppaden en kennels. Voordelen: Geschikt voor vloeren uit hout , beton en asfalt. Door de ammoniak wat in de urine zit van de paarden kan een houten vloer van een paardentrailer bij gebruik aangetast worden.

Midden- Drenthe, de gratis marktplaats. Hele nette paardentrailer. Recent voorzien van BOVAG onderhoudsbeurt wordt verkocht met maanden garantie op fabrieks- en constructiefouten. Uitgevoerd met: Rubber gietvloer op de bodem. Trapbescherming Zwaar neuswiel.


Ook de kitafdichting aan de buitenkant van de trailer moet goed gecontroleerd worden. De gietvloer kan kleine scheurtjes en gaatjes gaan vertonen met hetzelfde resultaat als voorgaand. Op een kunststof of aluminium bodem kun je beter een mat verlijmen omdat een gietvloer de neiging heeft om los te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts