vrijdag 31 juli 2015

Boomband set

Set van boomband incl. Vooral jongen bomen hebben extra steun nodig bij het groeien. Door middel van een boomband voorkomt u dat de boom scheef groeit en dat de wortels breken.


Bevestigen Hoveniers adviseren om een boomband te bevestigen aan een boompaal met een lengte tot . Op zoek naar een boomband ? Boomband gemaakt van gerecyclede transportbanden. Vele aanbiedingen bij bol. De meest ecologische manier om uw boom stevig rechtop te houden gedurende heel de groeiperiode. Deze elastische boomband is makkelijk toe te passen voor het binden van bomen rond of meerdere steunpalen. Elastische rubberen boomband met gresp om uw jonge aanplantingen te ondersteunen en mooi rechtop te laten groeien.


UV-bestendig en vorstvrij, door de elasticiteit . Standaard set voor klimplantbevestiging. Voorbeeld juiste bevestiging. Wildbescherming diverse hoogtes. Geweven band diverse breeksterktes. Ook in biologische uitvoeringen.


Bent u opzoek naar boomband voor uw boom? Bekijk het assortiment aan boombanden op Tuinexpress. Voordelig boompalenset, boomband kopen bij vinkbomen. De boombandset bestaat uit onderstaande onderdelen palen van meter. De korting wordt in uw winkelwagen verrekend.


Selecteer hier uw palen : Kies een optie. Uw boomband nagels set a 1stuks koopt u goedkoop bij Warentuin! Dit doet u met een boompaal en boomband. Met deze boombandset heeft u alles om de boom op de juiste manier vast te zetten aan de boompalen.


Het boomband is sterk maar zacht voor de boom en door de mee geleverde lus te gebruiken zorgt u dat de de band stevig zit zonder dat het de boom teveel schuurt. Gebruik deze rubberen boomband van op centimeter (stuks) om jonge bomen op een voorzichtige doch efficiƫnte manier aan een andere boom of houten balk te bevestigen, zodat ze recht(er) groeien. Sterke boomband van rubber met canvas binnenlaag 60cm lang, breedte 8cm verpakt per stuks. Voor het begeleiden en ondersteunen van de groeiende.


De centimeter lange zwarte rubberband heeft een breedte van centimeter en is geschikt voor het geleiden en ondersteunen van groeiende bomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts