woensdag 22 juli 2015

Voorgelijmde kantenband

Met een kantenband worden de kopse kanten van het plaatmateriaal op een fraaie en. Wij leveren twee soorten kantenband : ABS band en een voorgelijmde. ABS kantenband bij alle gebruikelijke plaatfabrikanten. Professioneel en uitgebreid lijmprogramma.


Alles voor uw werkplaats. Indien U niet over een kantenbandmachine beschikt kan U steeds de voorgelijmde kanten gebruiken.

Als je het leuk vindt vergeet dan zeker niet te abonneren en een like te plaatsen. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


Deze voorgelijmde kantenband van Sencys zorgt voor een professionele afwerking op meubelpanelen. Dit nemen wij graag uit uw handen, dus geen kantenband meer door de formaatzaag. Dus ook voor kantenaanlijmmachines die voorgelijmde kantenband. Om de meubelpanelen ook aan de zijkanten mooi af te werken, ofwel de kopse kant, heeft u kantenband nodig.


Dit wordt ook wel strijkband genoemd.

Wat moet u met een volle. Kantenband structuur wit (meter) (cm). Aanbrengen van voorgelijmde kantenband - Shinnoki. De zaagsneden wil ik afboorden met kantenband.


Concurrerende producten voorgelijmde pvc kantenband door leveranciers voorgelijmde pvc kantenband en fabrikanten voorgelijmde pvc kantenband worden . Het maakt een probleemloze en rendabele productie mogelijk. Het assortiment kantenband is exact in kleur en structuur op de EGGER collectie afgestemd. Als speciale service snijden we moederrollen melamine op verzoek op iedere gewenste breedte en bieden we een uitgebreide keuze in voorgelijmd melamine. Met voorgelijmde melamine kantenband worden de kopse kanten van het plaatmateriaal op een fraaie en professionele manier afgewerkt.


De kantenband is beschikbaar in passende kleuren, zowel voorgelijmd voor. Dit is een afgewerkt product dat naast het aanbrengen van de kantenband geen. H, 16mm SK, 17mm voorgelijmd , 19mm voorgelijmd , 22mm . Een stationaire kantenverlijmer heeft meestal een ingebouwde frees voor het volledig automatisch afwerken van de kantenband. Onze kantenlijmers van het . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Verschillende keuze uit voorgelijmde kantenbanden.


Fineer Amerikaans Ahorn voorgelijmd 23x6mm 50m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts