donderdag 30 juli 2015

Steigerhout white wash beits

Steigerhout beits op waterbasis bestemd voor zachte houtsoorten zoals bijvoorbeeld vurenhout. Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een. Deze beits bevat alle eigenschappen om eenvoudig een oude, maar trendy look aan uw steigerhout te geven. Ook is deze beits naast de kleur white wash in meerdere . Steigerhout Beits White - Wash , ook wel steigerbeits genoem geeft uw (steiger) houten objecten in woning of tuin een trendy afwerking.


Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken.

Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


Er is altijd iets te doen. Verkrijgbaar in de volgende kleuren. Tenco Steigerhout Beits op waterbasis, is bestemd voor zachte houtsoorten zoals bijv. Met dit liter blik white wash steigerhout beits geeft u uw nieuwe steigerplank en tuinmeubelen een trendy look.


U brengt de white wash in twee lagen aan voor een goede dekking.

Steigerhoutbeits white wash blik 750ml dekt in keer, laag aanbrengen is voldoende op steigerhout. Zorg er voor dat het hout nieuw en droog is. Na het aanbrengen van de eerste laag laat u de white wash beits goed drogen en schuurt u . Neem een grote kwast of roller en breng de beits aan op het hout. Paar uur laten drogen en klaar is Kees.


Categorieƫn: Accessoires, Steigerhout. Er wordt steeds vaker gebruikt steigerhout en ongeschaafd hout gebruikt voor stoere meubelen en objecten in de tuin. De beits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout.


Bekijk hier de kleuren en bescherm uw steigerhout met deze sterke beitsen. Afwerken met een vernis mogelijk. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Ceta bever steigerhout tuinmeubel beits white wash 2. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts