maandag 27 juli 2015

Plank op maat

Massief houten wandplank op maat. Een wandplank is erg praktisch, er ontstaat extra ruimte om uw spullen ten toon te stellen of juist op te ruimen. Dit geeft de wandplank een luxe . En een stuk makkelijker. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman.


We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal , maatwerk meubels en.

Voor een mooie nieuwe werkplek in de werkkamer. In ieder huis is plek voor een plank van Van Oud Hout! Overal is wel een plek voor deze decoratieve oplossing en opbergplek in één! De planken worden op maat gemaakt van o. Ze kunnen in iedere gewenste . Eiken planken voor de beste prijs bij HOUTvakman. Eikenhouten planken, Op maat gezaagd in eigen zagerij, Snel in huis, Topkwaliteit Eikenhout!


Van een boom uit een tuin of park tot een tafel bij u in huis. Ook een boomstamtafel of zwevende wandplanken?

Neem een kijkje bij woodend! Ga naar de winkel en laat je hout op maat zagen! Plaatmateriaal (zoals MDF, spaanplaat, multiplexed), houten latten en balken kun je in onze zagerij gratis in rechte zaagsneden vervoersklaar en op maat laten zagen. Boekenplank, zwevende plank , fotolijstplank.


Een losse houten wandplank ophangen? Wandrek of wandplanken met plankdragers? Check nu onze ophangsystemen. Bestel eenvoudig uw plank op maat. Onze planken worden gemaakt van gemelamineerd spaanplaat in de maten die u opgeeft en netjes afgewerkt met een ABS kantenband.


Robuust Eiken, Donker Beton, Licht Beton en natuurlijk Wit. Snelle levering mogelijk in geheel Nederland. Niet gevonden wat je zoekt? Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, schilderijen, fotolijsten, planten en dergelijke.


Onze blinde wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens, . Dat is vooral heel erg handig bij zware en onhandige producten, zoals houten planken of platen. In de winkel zagen wij ook al het hout voor je op maat. En heb je vragen over een bepaald houten product?


Of wil je graag advies over welk hout je het beste kunt gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld een tuintafel?

Teak planken op maat vensterbanken legplank boekenplank teak palen paalhout. Schroeven en sjorbanden ook bij ons te koop. Steigerbuizen en koppelingen op bestelling. Wanneer gewenst: gezaagd op maat en gefreesd.


Glazen legplanken op maat bij De Voordelige Groep. Om deze reden zijn alle glazen legplanken op maat te maken voor de klant. De levertijd van de glazen planken is ongeveer werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts