maandag 27 juli 2015

Stalen frame poort

Hier vindt u een ruime selectie aan ijzeren frame poortdeuren. Dankzij het stalen deurframe gaat uw schuttingdeur niet doorhangen en heeft u dus een degelijke deur. Kies uit kant en klare deuren in stalen frames met hardhout of Geïmpregneerde planken voorgemonteerd inclusief slot of bestel losse . De beste stalen frames voor poortdeuren komen in verschillende afmetingen er is voor elke poortdeur een frame.


Rechte hardhouten tuindeur stalen frame of houten frame. Diverse soorten enkele en dubbele poorten.

Scherpe prijzen, snelle levering! Een tuinpoort of een tuindeur maken? Met een goedkoop stalen poortframe maakt u zelf een goedkoop tuinpoort wij bieden een goede basis voor deze klus.


Met dit verzinkte metalen deurframe kunt u zelf een poort maken. Kies de gewenste breedte in het menu. U kunt op het stalen frame planken van zowel hardhout, naaldhout als composiet HKC schroeven.


U boort de planken en het frame voor en monteert op het stalen frame de gewenste planken. Het ijzeren poort frame . Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken.

Op zoek naar hardhouten poorten van topkwaliteit? Kijk dan snel op hardhoutdiscount. Tuindeur hardhout met stalen frame 1hoog 1breed. Planken van hardhout en verzinkt stalen fram de deur is 1hoog en 101cm breed. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deze complete tuinpoort bestaat uit grenen geïmpregneerde planken die bevestigd zijn op een verstelbaar stalen poortframe.


Daarnaast wordt er een RVS cilinderslot bij . Vuren houten poort 140x1inclusief stalen frame en RVS cilinderslot (compleet ) De poort is voorzien van een stalen poortframe en wordt geleverd inclusief verstelbare duimen, roestvrij stalen (RVS) cilinderslot met cilinder, sleutels en bijbehorende schroeven om de poort af te hangen. Ook worden er sluitlatten mee . Hier vind u ons assortiment poortframes en aanverwante artikelen om een zeer robuuste deur te maken voor uw schutting of poort. Ook kunnen wij de deur voor u (op maat ) maken. Vraag naar de mogelijkheden.


Voor extra veiligheid kunt u dan het beste kiezen voor een tuindeur of tuinpoort met een ijzeren of verzinkt frame. Samen met correct hang- en sluitwerk kunt u op. IJzeren deurframe H155xB90cm . Schuttingdeur privacy geimpregneerd met stalen frame en RVS slot.


Verstelbaar poortframe verzinkt om eenvoudig uw schuttingdeur zelf te maken. Kom langs op locatie of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts