vrijdag 24 juli 2015

Haardhout friesland

Op zoek naar haardhout in Friesland ? Altijd de goedkoopste en stookklaar. U woont in,of in de omgeving van, Friesland en bent op zoek naar een betrouwbare leverancier waar u top kwaliteit haardhout kunt kopen? Houtskuorre verkoopt verantwoord vers, gezaagd en gekloofd haardhout.


Prijzen per Mgestapeld haardhout (gelijk aan Mlos gestort). Gratis thuisbezorgd binnen Friesland.

Gereedschap en alles voor je tuin vind je op Marktplaats. Openhaardhout kopen of verkopen doe je via Marktplaats. De IkiPele is gemaakt van hoogwaardig gietijzer en bevat een stalen container met houten pellets en een aanmaakblok. Het gebruik van houtpellets biedt hogere temperatuur en creĆ«ert een rookvrij brandproces. Meer informatie over de Iki Pele . Bijna door je haardhout heen?


We hebben vanaf juli weer een ruime voorraad voor u klaarstaan. Bestel alvast voor levering in de zomermaanden! De prijs per m³ is los gestort, dus geen gestapelde kuub!

Voor transport maximaal 7m³ per vracht. Bij afhaal rekenen we met kratten. Prijs per krat €5- circa 0. Klik hier voor onze actuele aanbiedingen.


Openingstijden: – Zaterdag gehele dag geopen maar voor bezoek graag even bellen. Op andere dagen is altijd telefonisch contact mogelijk. Neemt u gerust en vrijblijvend contact met ons op. Morgen ovengedroogd haardhout in Friesland nodig? Als u vragen of opmerkingen heeft stel ze gerust.


Wij heten u warm welkom in onze winkel in Harlingen en bezorgen wij ook bij u thuis haardhout. Houthandelnoord lauwersweg Surhuisterveen . In verband met de opstart van deze website kan het voorkomen dat er nog geen of een beperkte hoeveelheid vraag en aanbod meldingen zijn voor gratis open haard hout. Om u toch van dienst te zijn worden daarom advertenties weergegeven van bedrijven die haardhout in Friesland . Firma van der Aarde verkoopt het jaar rond droog, gekloofd haardhout van diverse. Vers en gedroog vanaf € 5- per m3.


Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met de verwerking en verkoop van o. Essenhout: is een taaie en sterke en traag brandende houtsoort met een mooi spannend vlammen spel, waar u lang van zult genieten. Haardhout Westfriesland.

Ons essen haardhout is gekloofd en oven gedroog hierdoor kunt u het direct thuis gebruiken! U kunt het bij ons online bestellen of u. U kunt op twee manieren bij ons haardhout krijgen. De bossen van Staatsbosbeheer leveren jaarlijks ongeveer 310.


Vul je voorraad aan met hout uit de bossen van Staatsbosbeheer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts