vrijdag 24 juli 2015

Systeemplafond klemhaakjes

Systeemplafond klemhaakjes nodig? Bekijk hier ons assortiment en bestel veilig en snel alles voor uw magazijn. Als u op een fraaie manier uw versieringen wilt ophangen aan uw systeemplafond dan kunt u gebruik maken van de systeemplafondhaken. Dit zijn haken die gemaakt zijn uit hetzelfde materiaal als een paperclip.


Door beide uiteinden samen te knijpen plaats je.

Handige clip geschikt voor systeemplafonds voor het ophangen van kettingen, touw of plakkaten. Voor S- haken en touw kunt u ook terecht in deze winkel. Plafondhaken en plafondclips. Deze voorwerpen kunnen reclameborden, route aanduidingen, opbouw armaturen en droogbloemen zijn, maar andere toepassingen zijn niet onmogelijk. De enige beperking in de . U kunt hierbij denken aan zelfklevende kunststof plafondoogjes, zoals onze Fixtwist , metalen klemhaakjes , magneten of dubbelhaken.


Om uw reclame netjes te presenteren leveren wij u Wissellijsten, . De clip kan met een eenvoudige draaibeweging op het systeemplafond geschoven worden.

Deze metalen clip heeft een draagkracht van rond de kilo. De systeemplafond klemhaakjes zijn per stuk . Onze systeem plafondhaken zijn alle gemaakt van goede materialen en dus een ideaal ophangsysteem voor een bestaand plafond of systeemplafond. Stevige plafondhaken voor opvallende point-of-sales presentaties. Wanneer je een systeemplafond in je winkel hebt, dan wil je die ook optimaal gebruiken natuurlijk!


Plaats op strategische plekken plafondhaken om posters en reclame materiaal aan te presenteren. Leid je klanten naar de plekken die het meest interessant . Beschrijving Deze schilderijhaakjes ook wel plafondhaakjes, kaarthangers of systeemhaakjes genoemd. Deze klik je om een systeem plafondprofiel heen om bijvoorbeeld een schilderij, kaart of tekening aan het systeemplafond op te hangen. Zonder het plafond te beschadigen. Dit wordt veelal toegepast in School.


En zelf van die haakjes plooien? Weet iemand waar ik alle benodigde materiaal voor een systeemplafond (vooral profielen en ophangers) in hele kleine hoeveelheden (ca. m² plafond te plaatsen!) kan kopen ergens in de buurt van Oost . Eenvoudig aan het plafond bevestigen met speciale klemmen en kleefknoppen ontwikkeld die onder andere geschikt zijn voor systeemplafonds. Ontbrekend: klemhaakjes plafondklem met haakje, voor systeemplafonds, wit kunststof, 2. Past op vrijwel alle profielen van systeemplafonds.

Makkelijk vast te maken door het om het profiel te schuiven en met een dubbelhaak hangt je communicatie er makkelijk en snel aan! Resultaten van zoekmachines! Bevestigingsveer voor o. Voeg toe aan winkelwagen . Geschikt voor Ten Tprofielen. Alle soorten duimen, haken en ogen.


Van karabijnhaak tot musketonhaak. Ook schroefoog en schroefduim. Bekijk bevestigingsmateriaal bij GAMMA en online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts