woensdag 22 juli 2015

Mdf 18mm wit

Vochtwerend eigenschappen met witte afwerklaag, voor interieurgebruik. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. Mdf plaat wit gelakt FSC mm 244x1cm.


Ik heb mdf platen mm dik wit gegrond in perfecte staat. De ruim 3Thermopal decoren uit de DST- collectie .

De boven- en onderzijde zijn . Vanwege de fijne vezelstructuur splintert het niet. Aan beide zijden is de plaat voorzien van . Dikte : mm Kleur : wit Materiaal : MDF. De plaat is aan twee zijden voorzien van een hoogwaardige . Kwaliteit: mu wit gegrond aan zijden.


Ook groene platen beschikbaar! Prijs per stuk € 345 .

Na montage dient de plaat licht geschuurd te worden waarna deze afgelakt kan worden. Hulp nodig bij bestellen? MDF LAKDRAAGFOLIE MM. Terug naar de vorige pagina.


Het lakdraagfolie zorgt ervoor dat de plaat niet eerst gegrond hoeft. De platen worden in droge toestand geperst. De schilderklare laklaag is slijtvast . Door de plint te schilderen… Meer. Op deze houtvezelplaat kan genageld en geschroefd worden.


Geplastificeerd paneel wit mm - 2x cm. Ondergenoemd uit voorraad leverbaar:. HD 1-zijde houtnerf, 2x 2cm. Ook leverbaar met een tegenzijde van melamine wit W136.


Een plaat die veel wordt toegepast. Dankzij de strakke afwerken en de vele soorten is er voor veel doeleinden. De plint is wit gegrond en dient nog afgelakt te worden.


Okoume wit gegrond (gladde grondlaag(mu).

Indicatie levertijd: Direct leverbaar, voor 15.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts