donderdag 16 juli 2015

Kunststof borderrand

Koop Kunststof borderranden bij Tuingoedkoop. Het grootste online tuincentrum met Tuinartikelen én Planten. Eenvoudig te plaatsen zwarte borderrand van duurzaam kunststof. Voorkomt dat uw gazon doorgroeit in borders. Deze zeer stevige kunststof palissade is ideaal voor het afboorden van een plantvak, tuinpa gazonran haag.


Borderrand palissade bruin - ca.

Nu bestel donderdag in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. De borderrand vergaat niet waardoor u jarenlang met dezelfde borderrand kunt doen en ze, indien nodig, bij het heraanleggen kunt hergebruiken. De borderrand is erg handig in gebruik waardoor u snel en eenvoudig de afboording kunt plaatsen.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Vind borderrand op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Geleverd per rol van meter.


De rand is makkelijk te plaatsen en omdat de rand gegolfd is zijn ze ook makkelijk aan een te schakelen.

Specificaties: Hoogte: 15cm L. Leverbaar in strakke lengte van 2mtr en op rol, lengte van 25mtr. ECOLAT is gemaakt van gerecycled kunststof , ecologisch en toch duurzaam . Set van eenvoudig te plaatsen groene borderranden in kunststof. Deze eenvoudige te plaatsen kunststof borderrand (m) lijkt sprekend op natuursteen! Deze borderrand plaat meet 200x. Ideaal om uw perk mee af te boorden zodat gras of stenen er netjes buiten blijven.


Waarschuwing Dit product is (tijdelijk) niet beschikbaar. Bestel online borderrol kunststof x x mtr bij Bustotaal. Ideaal voor het aanleggen van tuinpaden, het afbakenen van moestuinen, grasperken, borders of als rand rond uw vijver.


De flexibele borderrand is 7mm dik en ideaal voor ronde of gebogen vormen. Kom langs in ons prachtige tuincentrum of bekijk de producten online in onze showroom! Uw borderrand zwart h9cmx5m dikte 5mm incl. Zwarte borderrand met grondpennen waarmee u perfect de. Ecolat, gerecycled kunststof : Van de rol;.


Als het aankomt op veilige en duurzame palisadepalen, kun je niet om de kunststof producten van Govaplast heen. Volle rol meter € 700. Onze palisadepalen zijn vervaardigd uit gerecycleerde kunststof , een materiaal dat onmogelijk kan rotten en dus prima geschikt is als afboording.

De kunststof palisadepalen splinteren evenmin en kunnen . Met gazonranden van Haxo creëert u een strakke afscheiding tussen uw gazon, paden en bloemperken. De gazonranden worden eenvoudig zonder bevestiging in de grond geplaatst waarmee u wildgroei van gras en plantjes, en het verspreiden van wortels voorkomt. In onze collectie vindt u gazonranden van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts