dinsdag 27 september 2016

Bovenfrees met wisselmessen

Bovenfrezen met wisselmessen. Bestel eenvoudig en snel op Toolnation. Uw specialist in professioneel snijdgereedschap van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.


Voor professioneel en particulier gebruik. Door ons efficiënte voorraadbeheer worden de bovenfrezen snel bezorgd.

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze bovenfrees gereedschap, tegen de scherpste prijzen in heel Nederland. Extra wisselmessen kunt u vinden in de categorie schaafmessen en keermessen. Meest gebruikte HM- wisselmessen voor de diverse freeskoppen, bovenfrezen , lamello-frezen, etc. Messen in topkwaliteit hardmetaal zeer geschikt voor het frezen van hardhoutsoorten en ook spaanplaat en MDF.


Op zoek naar een wisselmes bovenfrees voor het bewerken van hout? In onze shop vindt u een ruim assortiment bovenfrezen. Het bovenfrezen assortiment is onder te verdelen in hardmetaal opgelegde bovenfrezen en bovenfrezen met wisselmessen.


Niet meer laten slijpen, maar eenvoudigweg direct zelf de messen verwisselen.

CMT heeft onlangs een populaire serie wisselmes groef-, sponning-, afschuin- en afrondbovenfrezen geïntroduceer die verrassend scherp geprijsd zijn. BTW ( € 3Incl. BTW ). HM kantenfrees 19x2mm met wisselmessen. Frezen met een bovenfrees biedt op het gebied van houtbewerking veel mogelijkheden.


Multiprofielfreesset met wisselmessen voor MDF, S=20mm, Rechts. Download pdf met productinformatie. Prijs ( exclusief btw), € 6345.


Het meest uitgebreide programma hardmetalen bovenfrezen van CMT met de bekende oranje kleur. HW en HS schaafmessen voor zowel conventionele als snelwisselsystemen (zoals Centrofix, Centrolock, Tersa en Variplan). Hardmetalen messen voor CMT, Rekord en RGN . HM Wisselmessen Het goedkoopste professionele gereedschap bestel je online bij MZS Gereedschap. Betaal elders niet te veel, ook voor uw slijpwerk!


Voor een mooie, gladde en splintervrije snijrand. De wisselmessen zijn na te slijpen en hebben snijkanten. Door het gebruik van wisselmessen heeft de frees een constante diameter.


Voor frezen in zachte en harde houtsoorten, . Professionelle kopiër freesbeitel van jso-trasco met wisselmessen (leuco systeem met gaten) dimeter 22mm snijlengte 50mm incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts