vrijdag 23 september 2016

Losse glijbaan metaal

De kunststof glijbanen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Deze modellen zijn van goede kwaliteit. Hier vind u zowel gebobbelde als rechte glijbanen. Een eigen glijbaan in de tuin is een droom van veel kinderen. Naast complete glijbanen zijn er ook aanbouwglijbanen.


Een aanbouwglijbaan moet altijd bevestigd worden aan het platform van een speeltoestel.

Glijbanen met een waterfunctie hebben een aansluiting voor de tuinslang. Je kunt daarmee water op het . Online goedkope Glijbanen bij ShopAlike. Ontdek ons grote assortiment aan speelgoed en spellen hier. Van bordspellen, knuffels tot speelgoe.


Losse glijbaan S-line voor Platformhoogte 150cm Turquoise. Handgrepen van metaal , metalen handgreep. Een groot aanbod glijbanen in de Wickey online shop, zowel losse als aanbouw glijbanen.

We leveren losse glijbanen , maar ook combinatietoestellen zoals het Bordeaux RVS speeltoestel. Bent u nog niet zeker van het materiaal dat u wilt kiezen voor uw glijbaan, dan . De metalen glijbaan is voor kinder van 3-jaar met een maximum gewicht van kg. Speeltoestel compleet met glijbaan , schommels, klimtouw, trap en huisje.


Onder het huisje mogelijkheid tot plaatsten zand… € 4500. LOLA Toren en Schommel met Glijbaan en accessoires. Het merendeel van de glijbaantoestellen wordt geleverd zonder glijbaan. Een glijbaan kunt u apart bestellen in onze webshop.


Het voordeel hiervan is dat u zelf de kleur en lengte van de glijbaan kunt uitkiezen. De leukste glijbanen om jouw kind een fijne eigen speelplek in je tuin te geven vind je bij Praxis. Bestel de glijbaan eenvoudig online. Aanbouw glijbanen kopen √ Scherpe prijzen en beste kwaliteit √ Binnen dagen zonder reden retourneren √ Gratis bezorging.


Productomschrijving: Aanbouw glijbaan RVS. Doelgroep: Overhei scholen, kinderdagverblijf en camping. Kinderen jonger dan jaar onder begeleiding. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Ontbrekend: losse Accessoires voor je speelhuis?


Naast de accessoires zijn er ook diverse toebehoren verkrijgbaar, zoals een verankeringsset om je huisje nog steviger in de grond te zetten. Dit houten speelhuisje heeft een stevige metalen basis. Glijd naar beneden op de glijbaan , maar niet voor je even door de verrekijker keek of er.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts