vrijdag 30 september 2016

Dammers briketten

Op voorraa snel in huis. Dammers Kokosbriketten ECObrasa. Briketten van hoog niveau. De briketten gloeien zeer gelijkmatig en langdurig, en behouden de ideale verbrandingstemperatuur.


Zo doe je extra lang met je pak van kg.

Bovendien geven de briketten geen geur of smaak af, en hoef je blijft . Voor kokosschaal briketten geldt ook dat er eigenlijk maar een land is waar de hoogste kwaliteit vandaan komt, dat is in dit geval: Indonesie. Het gaat daarbij om een kubusvormige briket die onvergelijkbare brand eigenschappen heeft. De truc van deze briket zit in de vorm, de enorme dichtheid van de briket , en het gebruik . Om van dit type briket de juiste kwaliteit te vinden heeft veel tijd en energie gekost. Maar ook hier zijn wij, door veel te testen, uitgekomen.


Uiteindelijk hebben wij de samenwerking gezocht met de firma Ecobrasa.

Vele aanbiedingen bij bol. Dit wordt samengeperst met bijvoorbeeld zetmeel en het resultaat is een briket die kort brandt en veel as produceert. De kokosbriket is dé perfecte briket. De leverancier in Jakarta is eigenaar van een wereldwijd patent betreffende een type kokos briket. Prijs is nog niet bekend.


Brandt gelijkmatig en langdurig. Gloeit wel, brandt niet. Geurloos en geeft het grillgoed geen smaak. Ideale verbrandingstemperatuur 1 kokosschaal. Uitsluitend van restafval van kokosnoten.


Kokosbriketten voor je BBQ Dit zijn de originele gepatenteerde kokosbriketten uit Jakarta (Indonesië). Deze briketten worden gemaakt van de schaal van kokosnoten en bevatten geen toevoegingen (zoals chemicaliën). Ze behoren volgens ons tot de beste briketten die verkrijgbaar zijn.


Het voordeel van de Ecobrasa . Met name voor de horeca, maar ook voor de enthousiaste hobby kok is deze houtskool het meest geschikt. Welk houtskool gebruik ik best?

Dit vraagt natuurlijk wat leerervaring, hier alvast wat info over de kolen: Houtskool: TopGrill: Houtskool voor snelle BBQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts