dinsdag 13 september 2016

Stratego original spelregels

Lees de regels voor de infiltrant goed door. Stel zo goed mogelijk je leger op en verover de vlag van je tegenstander. Voorbereiding: Voordat het spel begint, zet je in het geheim je startopstelling neer.


Alle stukken staan bij . Elke speler krijgt speelstukken, welke op het speelbord geplaatst moeten worden.

Let wel op, want de speelstukken kennen allemaal een eigen rang. Zo is er onder andere een kapitein, een verkenner, een luitenant, een spion en een bom. Maar uiteindelijk draait . Om de vlag te veroveren maak je gebruik van je leger van stukken met verschillende rangen en standen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Verberg een rode stuk in de ene hand en een blauwe stuk in de andere.


Je tegenstander kiest een hand en speelt met de kleur die hij aanwijst. Stel je legers op met behulp van de strategie-tips en regels die.

Het klassieke strategische bordspel met drie spelvarianten waaronder de keuze om met de infiltrant te. Basisprincipes van aanvallen en verdedigen. Ga zorgvuldig met je belangrijke stukken (met een hoge rang) om. Als je weet dat jouw stuk de . Spanning en verrassing zijn belangrijke elementen van het spel. En met die eenvoudige regels was het experiment wel heel aantrekkelijk om het spel met wat jongere kinderen te spelen.


Sommige bordspellen hebben het predicaat een klassieker. Welke bordspellen dat zijn daar hoeven we niet lang over na te denken. Je leert met dit spel niet alleen de regels , maar met name het belang van de bijzondere legereenheden.


Keer op keer probeert luitenant Jan Zonderland samen met zijn kameraden de vlag van de Roodjassen te veroveren. Het leger van de Blauwhemden is al behoorlijk verzwakt, maar de mannen geven niet op. Wil jij de luitenant hel. Met de originele voorbedrukte speelstukken, snel van start met de quick start guide. Computers hebben gewonnen van de wereldkampioenen Schaak en Go.


Download spelregels - Play it Right . Stratego original compleet met spelregels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts