maandag 26 september 2016

Sundek zwembroek sale

Bordshorts and Swimwear for special prices. De SUNDEK zwembroek is een sportieve zwembroek voor jong en oud. Ook hebben veel van de SUNDEK zwembroeken andere motieven als afdruk, zoals een zwembroek met parasollen, bloemen of zelfs . Het Amerikaanse merk besloot zijn collectie uit te breiden met speciaal ontworpen zwembroeken : het materiaal bestond uit nylon, de prints waren tropisch kleurrijk en in plaats van een rits bevatten de broeken klittenband.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.

Verzendkosten zijn voor de koper. Online Winkel HERENCONFECTIE HEREN op Place des Tendances. Serieus bieden excl verzendkosten. Klant Beoordeling van een ! Sundek is een prachtig Frans zwembroeken merk.


Verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren! Aan de achterzijde is de zwemshort afgewerkt met een gave opvallende regenboog.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Dus wil jij geen modemisser begaan! Gelukkig biedt de Bijenkorf een ruim aanbod aan hippe zwembroeken. Micro Crip zwemshorts met streepdetail. Calvin Klein Zwemshorts met logoprint . Profiteer dan van onze hoge kortingen op het merk Sundek.


Kom langs in de winkel te Amstelveen of bestel online. Hippe board short met print en regenboog effect op de achterkant. Vaste tailleband met verstelbare trekkoord sluiting.


De zwembroek is voorzien van twee steekzakken en een klepzak aan de achterzijde met klittenband. De oranje streep heeft een fluor effect. Ontdek de nieuwe collectie SUNDEK bij NEXT ISSUE.


Voor 16:bestel morgen in huis! Burton is build on boards. Bestel veilig en snel, voor 16. Aangezien de zwembroeken veel worden gebruikt in de surfwerel beschikken ze over een .

Op zoek naar een mooie heren zwembroek ? Achterzak met ritssluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts