donderdag 29 september 2016

Deurhout geprofileerd

Stiho: thuis in deurhout ! Jongeneel verkoopt hout, plaatmaterialen en bouwmateriaal. Binnendeurkozijn kopen - Profielaanbod - keuze uit vurenhout - Grenenhout en Hardhout. Onder deze groep vallen.


Rondom geschaafd Kozijnhout , deurhout en raamhout. Geprofileerde raam en deurhout.

Welkom op de website van de houtboer. Van hardhout tot vuren,grenen en toebehoren. Wij leveren ramen, deuren en kozijnen voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie als restauratie.


Dit zijn abc profielen, dus: zijstijlen, bovenstijlen, onderdorpels en tussenstijlen. De haarlemse houthandel levert prachtig ziojdig geschaafd meranti gevingerlast en . DTS Kunststof onderdorpels en neuten van Polyethyleen passend op ons DRM kozijnhout 67x1mm uit eigen productie. DTS onderdorpels in diverse lengtes.


Dark Red Meranti raamhout profiel voor enkel- of dubbelglas uit eigen productie. Naast gevingerlast hardhout kunnen we voor transparante toepassingen hardhout leveren dat gekort, gevlakt, gestreken en geschaafd is op een vaste maat.

Toepassing: Kozijn-, raam- en deurhout en afwijkende maten. Pakket bestaande uit: geprofileerde kozijnonderdelen in FSC hardhout, deurbla scharnieren, slot, krukken en schilden, . Bij het schilderen is er rekening mee gehouden, dat het deurhout één kleur krijgt en het kozijn een afwijkende kleur. Het schilderen van de garagedeur en het kozijn in een verschillende kleur heeft geen groot effect op de kosten.


Dit is echter wel het geval, als er binnen de deur of binnen het kozijn met verschillende kleuren . Gedurende het profileren wordt het weinige spint weg geprofileerd. Bij de andere lamellen kan in beperkte mate spint voorkomen. Dit spint wordt ook weg geprofileerd. VILAM lariks deurhout wordt spintvrij geleverd.


Zachthout Grenen, lijstwerk, vloerdelen . De dubbele deur draait naar binnen, is getoogd en in een zwaar kozijn gevat dat eenvoudig geprofileerd is. Voor de deuropening is een lage bakstenen stoep. Van daaruit wordt elk raam door twee roeden straalsgewijs verdeeld. Voor buitentoepassingen heeft Boogaerdt Hout een keur aan loopdekprofielen in het assortiment.


Verschillende profielen en houtsoorten, gecombineerd met onze bewerkingsmogelijkheden maken dat wij een maatproduct voor de klant kunnen leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos: geprofileerd of zijdig . Rode Meranti is van oudsher een van de meest bekende hardhoutsoorten in Nederland en daardoor ook binnen de timmerindustrie nog steeds de meest toegepaste houtsoort voor kozijnen, deuren etc,. Door de jarenlange ervaring met deze houtsoort zijn (buiten tuinhout) bijna alle toepassingen mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts