donderdag 29 september 2016

Hotel la terrasse frankrijk

Fort- Mahon-Plage en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Hotel La Terrasse ligt in Fort-Mahon-Plage, op meter van het strand en het Kanaal. Het hotel biedt gratis WiFi en een panoramisch uitzicht op de zee.


Een van onze beste hotels in de regio op vlak van gastronomie. Wil je genieten van een verfijnde keuken vlak bij het strand en de zee, dan is dit het uitgelezen adres.

Dit schitterende hotel is zonnig gelegen met de meeste kamers op het zuiden gericht, op minder dan m van strand en aan de voet van de winkelwandelstraten. Dagelijks bieden wij u een uitgebreid ontbijtbuffet die in de kamerprijs is inbegrepen. In ons gezellig ingerichte bar en restaurant met verwarmd terras kunt u . Een weekend lang heerlijk uitwaaien in Berck-sur-Mer, aan de schitterende, ongerepte Opaalkust! U krijgt de sleutels van één van de smaakvolle en. De beste aanbiedingen voor kamers van La Terrasse in Douai.


Controleer de beschikbaarheid van kamers van La Terrasse. Vind de beste prijs op trivago.

Enjoy with serenity the Quercy countryside bordered by the Dordogne at La Terrasse , which offers breathtaking views from its rooms, suites, and shady terrace, and will charm you with its warm welcome. At your disposal you will find a library with an important collection of books on the cultural. Hotel de la Terrasse in Parijs - rating op Hostelworld. Geniet van een aangenaam verblijf met Logis. Located near Tours town centre and the wonderful Loire Châteaux, near Tours Val de Loire airport and the railway station, the INTER- HOTEL Tours North La Terrasse is the perfect place to stay on holiday, a business trip or for a meeting.


Loirevallei, eropuit in Frankrijk. It is suitable for all categories of guests and will respond to all their needs. In Tours, niet ver gelegen van het stadscentrum, vindt u INTER- HOTEL La Terrasse. Ze zijn licht en voorzien van het nodige, moderne comfort.


In de ochtend geniet u van een ontbijt in het restaurant vooraleer u de onvergetelijke kastelen van de Loire of de . Gelegen halverwege tussen de zee en de bergen-met de berg Canigou als back drop-in de meest zonnige deel van Frankrijk -Orientales Pyreneeën in het zuiden van Frankrijk -een paar stappen verwijderd van Spanje. De locatie is omgeven door de kleuren van een prachtige natuur, die geïnspireerd meeste van de grote. Bij dit hotel kun je in een van de restaurants eten. Er is gratis wifi beschikbaar. Het zakelijke hotel heeft ook een terras, meertalig personeel en roomservice (beperkte tijden).


Je kunt ter plaatse tegen betaling parkeren.

Hôtel La Terrasse is een rookvrije .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts