dinsdag 20 september 2016

Tierrafino i paint

Deze natuurlijke ecologische en biologische leemverf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder, afkomstig uit verschillende groeves in Europa, en vertoont een fijne zachte structuur. Muren en plafonds die behandeld zijn met I-paint leemverf . Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné roo Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Leem creëert sfeer en kleur, en een zeer gezonde, bio - ecologische, woon - werkomgeving met leembouw.


Leem heeft een aantal bijzonder prettige en unieke eigenschappen. Leem bestaat voor de helft uit zuurstof en voor tot uit silicium.

Vooral dit mineraal bezorgt leem zijn unieke warmte- en vochtregulerende . De verf is gebruiksklaar en kun je met roller of kwast aanbrengen. Tierrafino I-Paint is een oplosmiddelvrije, natuurlijke en decoratieve leemverf voor wanden en plafonds in het interieur. Samenstelling: Leem, cellul. Schakel ondertiteling aan in en stel in op Nederlands om de uitleg te kunnen zien.


Direct uit voorraad leverbaar! Hout, Decoratie-interieur. Paint is een van de weinige échte leemverven op de Belgische markt.


I- Paint leemverf is een oplosmiddelvrije, natuurlijke en decoratieve leemverf voor wanden en plafonds binnenshuis.

Tierrafino I-paint is een leemverf voor binnenmuren en plafonds. Kleuren zijn onderling te mengen. Het hoofdbestanddeel, leempoeder gewonnen uit verschillende Europese groeves, zorgt steevast voor een uniek eindresultaat. Leempoeder geeft de verf een unieke zacht-korrelige structuur. De sfeervolle aardetinten kunnen onderling gemengd worden of . Deze verf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder, afkomstig uit verschillende groeves in Europa, en vertoont een fijne zachte structuur.


This clay paint consists mainly of clay and san from various mineral quarries in Europe. Out of these ingredients we produce clay paint with a fine and soft texture. Het bedrijf geeft een oeroud product een eigentijds leven die een bijdrage levert aan e. De verf werkt antistatisch, natdekkend en is vrijwel zonder druipen en spatten te verwerken.


Door zijn hoge gehalte aan vaste componenten bezit de verf een goed dek- . Daardoor draagt het bij aan een aangenaam en gezond klimaat in uw woning of werkruimte. Klik hier om de kleuren en de verwerking van het product te bekijken! Dekkende verf met kans op lichte kleurnuances.


Niet toepassen in vochtige ruimtes. Geschikt voor Doe-Het-Zelver en Professional. Deze leemverf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder, afkomstig uit verschillende groeves in Europa, en vertoont een fijne zachte structuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts