vrijdag 23 september 2016

Brede school purmerend

De brede school in de nieuwe wijk Weidevenne in Purmerend is een bundeling van twee basisscholen, een peuterspeelzaal, een speeltuingebouw, een sportcomplex, buitenschoolse opvang en mogelijke dependances van sociaal- culturele instellingen die zich op de jeugd richten. In de brede school is veel aandacht voor . Basisschool Oeboentoe is een openbare school. Het onderwijs op onze school staat niet op zichzelf, maar is onlosmakelijk verbonden met alle onderdelen van de maatschappij.


Onze school is niet alleen de plek waar je heen gaat om iets te leren, maar het is ook een plek die zorgt voor opvang, . Categorie subsidie: Educatie.

Welkom op de website van Openbare basisschool (obs) Weidevogels. Op deze website vindt u informatie en documenten van onze school. Die zijn alleen beschikbaar voor ouders van onze school via het ouderportaal. Op het ouderportaal, een beveiligde . Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Servicepunt Purmerend de Kraal is gevestigd in de brede school de Kraal.


De bibliotheek is iedere werkdag geopend voor zelfservice. Het Kraaltje”viert tussen 13. Dit vieren we samen met .

Deze vijf partners werken samen in de brede . De meest volledige site met ruim 66. Architect: Spring Architecten, Rotterdam. Het NDALA – atelier is een cursus waarbij kinderen kennismaken met veel verschillende technieken. Naast schilderen ook speksteen, klei, dat gebakken kan worden . Wethouder Nijenhuis verrichtte - in bijzijn van kinderen uit groep van de Kraal - de openingshandeling. Bredeschool , Purmerend.


Kinderen en volwassenen uit de wijk konden kennismaken met het . BREDE SCHOOL De Weide. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Kinderopvang Purmerend De Vlindertuin (kdv) De Hooiberg (bso) Het Lieveheersbeestje (psz) . Like onze facebookpagina en volg de voortgang van onze projecten! In een in de stedenbouwkundige opzet van de nieuwe wijk gehandhaafde historische landelijke strook met agrarische bebouwing, heeft het complex vorm gekregen.


Hier ligt een belangrijke ontwerpopgave. Als vooraf wordt nagedacht over manieren om de omgeving van de school in te richten, dan kan het veel beter. Die ervaring is te illustreren aan enkele NoordHollandse projecten van ontwerp- en ingenieursbureau Carve.


Door middel van de digitale nieuwsbrief worden de ouders en kinderen op de hoogte gehouden van de nieuwe activiteiten. Buitenschoolse opvang Anansi.

Anansi is gevestigd in de Weidevenne bij brede school de Kraal in de Weidevenne. Bij Anansi vangen wij kinderen op van de volgende scholen: oec. De brede school wordt gerealiseerd door mensen die vanuit de diverse instellingen werken met kinderen, en de omgeving daarbij. Bekijk online vacatures als leerkracht basisonderwijs in Purmerend op de grootste vacaturebank van Nederland.


Daar komt ruimte vrij omdat de basisscholen Oeboentoe en Kawama door dalende aantallen leerlingen de lokalen na de zomervakantie niet meer nodig hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts