maandag 26 september 2016

Opdek glaslat met sponning

Glaslatten : opdeklatten van meranti volhout, niet gevingerlast. Zowel onbehandeld als gegrond (2x of 3x) of in de kleur transparant teak. Opdek glaslatten Afdrukken.


Maak hieronder een keuze door op de afbeelding of tekst te klikken. In het venster wat dan opent kom alle info over het produkt te staan.

Wil je glas in een kozijn of binnen- of buitendeur vastzetten? Ga dan voor een glaslat met sponning hardhout gegrond 17x15mm 270cm. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat de lat van glas is, is de glaslat gemaakt van hout.


Hardhout staat bekend om zijn sterkte, lange levensduur en . Schuine glaslatten worden zowel voor binnensponningen als voor buitensponningen gebruikt. Langere lengtes van dit type glaslat , staan op volgorde in het . Er zijn ook opdek glaslatten in het assortiment.

Deze glaslatten komen deels op het glas en deels op de deur. Type a: toegepast bij ramen, deuren en kozijnen. Vanwege een schuine kant afwaterend.


Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen . Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Sponning verhogende glaslat SV 1. DRM volhouten glaslatten , volhouten glaslatten zijn glaslatten die uit één stuk bestaan.


Gevingerlaste glaslatten bestaan juist uit kleine stukjes ( resthout) die met een getande verlijming aan elkaar gelijmd zijn. We maken onderscheid bij houten glaslatten in de sponning , opdek glaslatten , brandwerende glaslatten ( sponning 25mm diep), Neusglaslatten of dorpelafdekkers en binnen . MERANTI GLASLAT PLAT SCHUIN. ONBEHANDELD - WIT GEGROND.


Diverse handelslengten op voorraad.

Bent u op zoek naar een glaslat of glasprofiel? Dan bent u bij glasartikelen. In ons assortiment vindt u glasprofielen en glaslatten in alle soorten en maten zodat u voor elke . BTW Besteleenheid: per lengte. Toevoegen aan favorietenlijst. Bestel nu gemakkelijk en snel online voor de scherpste groothandelsprijs bij Glaskoning.


Retour is mogelijk, mits onbeschadig en na controle van één van onze . Glaslat meranti kd Awit gegrond mu, x mm, bestel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts