woensdag 28 september 2016

Cd kast marktplaats

Koop of Verkoop cd kast op Marktplaats. Op te halen in hoogerheide. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw . Vind cd kast ikea op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Vcm cd dvd opbergmeubel ronul voor het opbergen van bijvoorbeeld 3cds of 1dvds of games.

Deze kast is ook universeel te gebruiken. Dit opbergmeubel is zonder glasdeuren bevat 10 . Ikea GNEDBY cd of dvd kast. Vroeger heette deze kasten benno volgens mij. Doe een leuk bod en ze zijn voor jou. Graag bieden voor beide kasten.


Heeft een paar beschadegingetjes op maar kunnen makkelijk mee voor nog een ronde. Kasten staan nog in elkaar, plankjes andere benodigtheden zitten er los bij.

Cd dvd kast open vakkenkast. Dit functionele opbergsysteem heeft een moderne vakindeling met open vakken, hierdoor zijn er volop. Zelf in te delen, extra plankjes zitten erbij. Past mooi bij of tussen billy boekenkasten ! Plankjes zijn verstelbaar. De kast is een heel klein beetje wankel, maar tegen een muur of kast helemaal prima.


Zijn overbodig geworden, omdat ik mijn dvds ook wil verkopen. Kastje heeft een kleine beschadiging (zie foto). Marktplaats voor gratis en tweedehands af te halen spullen in en omstreken.


Bruin, beukenkleur, zwart en wit. Witte is aan rechterzijkant beschadigd. Afhalen uiterlijk juli. Gratis af te halen: 1sneldek betonnen dakpannen van Teeuwen, inclusief ongeveer nokvorsten en bijpassende randvorsten. Liggen klaar om opgehaald te worden in Vught.


Hang leg Kast met opzetstuk. Natuurlijk is het heel makkelijk om plantjes bij het tuincentrum te kopen maar dit is veel leuker! IKEA Benno CD - kast wist.

Houten vestiaire kast , met de hand gesculpteer grote hangruimte, onderaan laden. Gemakkelijk demont… Prijs o. Nederlan de gratis marktplaats , vind je te koop gevraagde en aangeboden artikelen. Anders doe ik het naar de stort. Half ronde is smerig dus even.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts