donderdag 22 september 2016

Kindvriendelijk restaurant koksijde

Hier kan je genieten van de befaamde hartvormige wafeltjes alsook van heerlijke grillades, speeltuin, terras, kindermenu. Huishoudtoestellen (Elektrische) - Fabr. In avekapelle (een klein dorpje voorbij Veurne) is er een leuk restaurant (de reygaard). Iets verder van koksijde maar wel leuk om te doen.


Ze hebben ook een website.

Via KinderenKoning enkel de leukste activiteiten om met jouw kinderen te doen! Van harte welkom in ons eethuis - brasserie - tearoom. Reeds jaren ontvangen wij jong en oud voor een apéritiefje - snack - lunch - diner of een pannenkoek.


Via de verschillende buttons kan u onze kaart en openingsuren terugvinden. Winny zorgt ervoor dat u op-en-top bediend wordt. Ons restaurant is kindvriendelijk en voor iedereen gemakkelijk toegankelijk met alle voorzieningen op het gelijkvloers.


Gasten van Ter Helme hoeven niet op pad om lekker te eten of te drinken.

Het vakantiedomein heeft een gezellige bar met zonneterras en twee restaurants. De Spinaker is ons populair, kindvriendelijk zelfbedieningsrestaurant met zicht op de speeltuin en de duinen. De specialiteiten van het huis zijn entrecôte en voor de visliefhebbers scampi, alles gegrild op houtskool.


Voor de kleintjes maakt onze chef graag een hamburger klaar. De Mikke is gekend voor zijn . Kindvriendelijk restaurant met speelhoek . Kies een restaurant dat expliciet zegt dat kinderen welkom zijn. Een kindermenu lijkt ons een absolute voorwaarde.


Restaurants nemen een zeker risico als ze hun kindvriendelijkheid benadrukken omdat ze dan misschien andere klanten afschrikken. Beloon de kindvriendelijke restaurants ! Events organiseren zit al sinds lang in de genen van De Normandie. Een klein of groot gebeuren plannen?


Cliquez ci-dessous pour voir le plan. Open van 11htot 15h en van 19h tot 22h. Banketten tot personen. Toegang voor rolstoelklanten.

Kindvriendelijk restaurant. Verlof laatste week van September en 1ste week van October . Oostduinkerke aan Zee ( KOKSIJDE ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts