maandag 12 september 2016

Stratego kopen

Vele aanbiedingen bij bol. Koop of Verkoop stratego op Marktplaats. Je vindt het bij Lobbes. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Het orginele strategospel!

Val aan en verover de vlag! Bekijk hier ons volledige assortiment kinderspellen. Dit spel heb ik al jaren in huis. Blijft een leuke klassieker en is voor kinderen denk ik een goede traing voor geheugen, inzicht, en leren anticiperen. Reacties Reageer Reageer op deze review.


Jij bent de opperbevelhebber. Je opdracht luidt: verover de vlag van je tegenstander. Vanuit het spel kun je extra munten kopen , waarmee je extra avatars en speelvelden kunt kopen.

Direct uit voorraad leverbaar. Stratego aanbieding kopen ? Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Ben jij klaar voor het gevecht? Are you ready for this classic strategy game? Weet jij de vlag van de tegenstander te veroveren?


Je kunt je eigen leger samenstellen, door uitbreidingssets te kopen met daarin willekeurige figuren. Levend stratego kaartjes (origineel) downloaden of vind andere Spellen voor je studie geschreven door studenten. Maak de kaartjes zoals beschreven bij aanwijzingen voor materiaalgebruik. Deel de groep in tweeën en stel een teamcaptain vast per groep.


De teamcaptain heeft de kaartjes van diens team. Ik ben een beetje uitgekeken op de normale versie, maar ik hoorde dat de islamitische versie leuker is, omdat je daar wel met de bommen mag lopen. Deze vluchtroute wordt bepaald door een aan het begin in het geheim ontvangen kaart. Met dit bordspel kunnen de spelers, zelf een nieuwe wending geven in de Slag om Waterloo.


Ter gelegenheid van deze gebeurtenis bieden wij het spel aan voor € 495. Nu stratego waterloo kopen ? Beschrijving van de activiteit De groep wordt opged.

Categorie: Uitgewerkte groepsspellen. Bron: Regio Nederveluwe. Periode: Grootte: 1KB. Printen, uitknippen en je hebt hele mooie kaartjes! Rondom twee meertjes vechten twee legers tegen elkaar, met als doel het veroveren van de vijandige vlag.


Voorzichtig sluipen de militairen door het gras en als ze een vijand tegen komen, meten ze hun krachten. Met zogenoemde battle coins kunnen spelers ook een opstelling kopen die zijn effectiviteit bewezen heeft. Speel het beste strategie spel ooit! Ik was totaal vergeten hoe leuk het klassieke strategy bord .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts