maandag 26 september 2016

Houtvuller wit

Heb je binnen gaten en kieren in het hout? Alabastine Houtvuller is perfect voor alle houtsoorten. Je vult er moeiteloos scheuren en naden mee in alle houtsoorten.


Bovendien is de houtvuller sneldrogen . Alleen in de bouwmarkt te koop.

U kunt dus zelf uw ideale variant kiezen. Dit vulmiddel heeft een ui. ALABASTINE Houtvuller wit tube 3gr. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs.

Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw klusartikelen. Nu te koop bij Toolstation. Voor barsten en gaten in alle houtsoorten . Deze vuller is sneldrogen uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Kant en klaar vul- en reparatiemiddel voor het vullen van gaten en beschadigingen in alle houtsoorten.


Goed schuurbaar en overschilderbaar met alle verfsoorten (alkyd en acryl) en . Pasteus vulmiddel op basis van polymeerdispersie. Vult kieren, scheuren en naden in hout tot cm. Na uur (bij 20º Celsius) overschilderbaar. Bij gebruik buiten minimaal keer overschilderen. Overschilderbaar met alle soorten verf.


Opslag en gebruik niet beneden 5º . Artikelgroep, Vulmiddel, plamuur en reparati. Verpakkingseenhei VDS (ST Per VDS). Voor het repareren van bestaande ramen, deuren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts