donderdag 22 september 2016

Wortelnoten fineer kopen

Het meeste fineer wordt geleverd in zogenaamde boekjes, een boekje bestaat over het algemeen uit ongeveer vellen. U kunt fineer bij ons ook per vel kopen. De maat van de vellen verschilt . Koop of Verkoop fineer op Marktplaats. Wij verkopen diverse soorten gezaagd fineer.


Onze specialisatie is het zagen van (uw) oude tafelbladen in fineer maar natuurlijk kunnen wij ook al het andere massief hout, zowel oud als vers, zagen.

Wij kunnen fineer zagen vanaf 1. Op aanvraag kunnen ook specifieke houtsoorten gezocht worden. Vind wortelnoten fineer fabriek in China, wortelnoten fineer fabriek lijst kunt u producten rechtstreeks uit te kopen. Een product met een geweldige wereldwijde reputatie. Vanuit Raamsdonksveer wordt al tientallen jaren met vakmanschap en passie gewerkt aan een brede range van fineren.


Leeuwenburgh biedt haar afnemers een geweldige keus uit houtsoorten en afwerkingen. En die keuze is inmiddels verder vergroot . Dé fineerspecialist van heel Nederland. Afname per vel en per boekje mogelijk.

Meer dan soorten op voorraad. Bij ons kunt u al het gangbare, maar ook het niet gangbare fineer bestellen. Fineer kopen doe je bij fineerkopen.


U vindt in onze shop eiken fineer en teak fineer , maar ook bijzondere fineren als bijvoorbeeld Cuba mahonie fineer. En dat voor een voordelige prijs. Meubelen zijn doorgaans vervaardigd van een constructief goede houtsoort, maar deze is.


In mijn atelier beschik ik over een ruime voorraad van antiek en modern fineerhout , zoals mahonie, wortelnoot , rozenhout en kersenhout. Ontbrekend: kopen Wortelnotenhout restauratie : Interieur - W126Club. Ik heb mijn wortelnotenhout voorzien van een nieuwe laklaag ,aangezien het jaar oud is en erg dof en bekrast was. Een overzicht van de verschillende soorten fineer gebruikt bij Antiekrestauratie. Mooi vintage tomado rekje met steunen, gewone liggers in teak en diepere ligger( zeldzaam) Mooie teak fineer tekening.


LUIS-PHILIPPE ladenkast wortelnoot 4-laden met grijs marmeren bla19de eeuw. Ook hij kan voor u nu professioneel het notenhout, en wortelnoot hout fineer aanbrengen, net zo mooi strak als het destijds werd gemaakt. En hij kan het nu ook met andere houtsoorten fineren naar eigen keuze. In goede conditie, onlangs gepolitoerd.


De dubbel gebogen kap gecentreerd door sierlijk lijstwerk, boven twee paneeldeuren voorzien van gespiegeld wortelnoten fineer , de orgelgebogen onderkast met twee smalle en twee brede laden, op gecontourneerde poten eindigend in klauw-en-bol voeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts