maandag 19 september 2016

Houtplakjes knutselen

Dit zakje vol met houtschijfjes in verschillende maten is ideaal voor iedereen die houdt van knutselen. Maak er een mooi mozaiek van of beplak een pot om er een mooie vaas van te maken. Mogelijkheden te over met deze mooie schijfjes.


NB: dit zakje bevat kleine . De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kun je de plakjes versieren of graveren. Maar ook kun je een mooie vaas maken met de plakjes of een schilderij.

Grote stevige houtplakjes om lekker mee te knutselen. Forest SchoolGeocachingFeltingEaster CraftsNatural MaterialsCarvingStonesFor KidsWood . Het kost wat tijd maar is niet moeilijk en het resultaat is verbluffend! Zou je ook met plakjes kurk kunnen maken.


See more ideas about Cactus, Cactus plants and Prickly pear cactus. Knutsel een schaal van houtplakjes. Hergebruik van lege plastic flessen! Hart van kurk, decoratie.

Geweldige manier om een oude plastic fles te gebruiken. Mirror, mirror on the wall. Met de houten knutselplakjes maak je zomaar een prachtige houten schaal. Natuurlijk knutselmateriaal: Aan een touw rijgen met kastanjes, denneappels en evt. Op een houten foto lijstje plakken.


Paashaas knutselen met houtplakjes. Gratis Sinterklaas Silhouet voor persoonlijk gebruik ! Het populaire Sint op paard silhouet, is perfect voor zelfgemaakte sinterklaas decoratie ! Mooie decoratie voor het Paasontbijt, supersimpel, met een servet. Jufjanneke Nl Kerstlichtjes Maken. Tafelschikking Tafelversiering Met Takjes Parelspelden.


Zelf Decoratie Maken Voor In Huis Interieur Insider. DIY: Maak Je Eigen Lyrics Wall Art Van Een Oud Schilderij Roomed. Sinds een paar weken hebben we naast ons assortiment met houten speelgoed ook wat houten knutselspullen.


Een van deze houten knutsel materialen zijn de houtplakjes , speciaal bedoeld om mee te knutselen ! Maar wat kun je hier nou precies mee? Daarom de komende weken op deze blog enkele .

Het nieuwe jaar is al weer begonnen en daar horen natuurlijk ook weer nieuwe knutselideeen bij. Met zak houtplakjes en wat lijm zit je goed: Je maakt zo een gez.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts