woensdag 14 september 2016

Gedoubleerd steigerhout

Voor sommige toepassingen is gebruikt steigerhout te dik. Daardoor heeft zijde van deze dunne delen de gebruikte en zijde is gezaagd en heeft een nieuwe look. Hoe makkelijk zou het zijn als het wat dunner beschikbaar zou zijn.


Op deze vraag zijn we ingesprongen. STEIGERHOUT GEBRUIKT GEDOUBLEERD 15x200MM. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW .

We bieden het origineel, maar ook het type Old Grey aan, dat tweemaal zo dun is als normaal steigerhout. Gedoubleerd , orgineel steigerhout. De ene zijde van de dunne delen is dus gebruikt of Old Grey . Het doubleren van hout met een lintzaag.


Het zijn de gewone gebruikte planken die u bij ons gewend bent alleen dan GEDOUBLEERD. Klik op een knop om het betreffende productblad te downloaden. Ontdek ons ruim aanbod steigerhout.


Kan worden gebruikt voor uw leuke DIY projecten of grootschalige DIS- assemblage. Kan ook worden gebruikt voor strippen dok en dek planken.

Als de standaard afmetingen niet werken, behoeften contact die mij en ik kan er een aangepast . PLANKEN met groeven en losse veren (tand en groef principe). Ideaal voor houten afrasteringen, wanden, tabletten, vloeren. FSC steigerhout grey wash. Wagonplank gedoubleerd mm. Eiken wagondeel z geschaafd.


Hardhouten wagondelen z profiel mm. Met deze leuke accessoires houd je de. Bewertungen von rawcreations. RawCreations heeft vandaag de trap die we besteld hebben komen installeren.


Hogedruk Vuren Zweeds Rabat Breed X Mm With Dunne Planken. Steigerhouten Planken Kopen. Affordable Dit Is Toch Wel Heel Bijzonder With Dunne Planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts