dinsdag 20 september 2016

Houten glijbaan binnen

Vele aanbiedingen bij bol. Een mooie kinderglijbaan waarmee ze binnen kon spelen als het regende. Ze konden niet het design, de stijl en het materiaal vinden waar ze naar op zoek waren.


Kan in stukken gedemonteerd worden tbv transport. Leuk voor peuters 1-jaar.

Jupiduu binnen glijbaan wit. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Goed voor uren speelplezier en tegelijk is het erg leuk dat de glijbaan een mooi design heeft! Afmetingen : 145x43x68cmLeve. Hij is speciaal gemaakt voor kleine kinderen van tot jaar.


Via de speciale tredes klimmen ze makkelijk omhoog en met de hoge zijkanten glijden ze veilig naar beneden. De houten glijbaan is gemaakt om binnen te gebruiken .

Zoals je hieronder kunt zien kunt u kiezen tussen een houten speelhuis met glijbaan op laag, hoog of met een schommel. Binnen 1-werkdagen verzonden. Inclusief glijbaan en schommels.


Houten constructie in goede staat. De accessoires worden in de winter binnen bewaard. Je vindt hier duizenden zoekertjes met speelgoed. Voor kinderen van alle leeftijden.


En je kan hier ook alles aanbieden waar je eigen kids te groot voor zijn. Wie zorgt er voor Barbie als je dochter liever op stap . Je hebt een speeltuin in je eigen tuin met een prachtige glijbaan van Bart Smit! Glij binnen en buiten van deze bijzondere Little Tikes glijbaan speciaal voor de allerkleinsten. De brede steunen zorgen voor maximale. Bestel bijvoorbeeld voor een mooi, houten speelhuis met glijbaan.


Gegarandeerd dat jouw kindje hier uren mee gaat spelen! Zo hebben kinderen hun . Deze mooie glijbaan voor binnen is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten zodat de motorische vaardigheden van kinderen .

Klim, ga zitten en glijden maar…. Het is niet alleen leuk, maar het traint ook de motorische vaardigheden van onze kinderen. Misschien ben je een beetje duizelig na deze glijbaan. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je voor een natuurlijkere look gaat… Vergeet niet het te hout te behandelen tegen insecten en andere indringers. Maak binnen een klimmuur.


Lees hier hoe je het maakt. Benieuwd welke capriolen Scott op zijn glijbaan uithaalt? Laat ook de kinderen op avontuur gaan en hun eigen spel maken.


Met speelhuisjes, speeltorens of gecombineerde speeltoestellen zoals een speelhuisje met glijbaan , klimrek of schommels, kunnen kinderen zich prima vermaken. De mooie houten speelhuisjes zijn er in verschillende uitvoeringen en van groot tot klein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts