dinsdag 20 september 2016

Noten fineer kopen

FINEER Prijzen staan onderaan deze pagina. Wij hebben ca soorten houtfineer op voorraad. Zonder een km te rijden. What You See Is What You Get! Direct kiezen uit meest exotische houtsoorten.


De hoogwaardige fineren van Kuiper Plaatveredeling bieden oneindig veel combinatiemogelijkheden.

Naast de bekendere fineren omvat het zeer uitgebreide assortiment ook tal van exotische houtsoorten die door onze experts met grote zorg worden uitgezocht en geselecteerd op. Lengte: 262cmBreedte onderkant: 11cmBreedte bovenkant: 11cmDikte: mm. Wij leveren hoogwaardig houtfineer waarvan de fabrikant het FSC keurmerk draagt. Alle gangbare houtsoorten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De 6mm kanten zijn geschuurd en aan de achterzijde vliesversterkt.


De dikke kanten van en 2mm zijn altijd geschuurd en aan de achterzijde . Het meeste fineer wordt geleverd in zogenaamde boekjes, een boekje bestaat over het algemeen uit ongeveer vellen. U kunt fineer bij ons ook per vel kopen.

De maat van de vellen verschilt . Voor de juiste gefineerde meubelplaat is Leeuwerik uw partner. Bekende houtsoorten zoals eiken, essen, beuken, Amerikaanse kersen, Amerikaanse esdoorn en Amerikaans noten zijn bij ons . Op aanvraag kunnen ook specifieke houtsoorten gezocht worden. Decospan creëert schoonheid met het verwerken van natuurlijk fineerhout. Onze onderneming ontwikkelt op een creatieve en duurzame manier gefineerde producten op basis van dit edel hout.


Online alle soorten hout in iedere gewenste maat bestellen. Hoeklijnprofiel Noten fineer gelakt mm, 2. Dilatatieprofiel Noten fineer gelakt mm alu, 2. Een product met een geweldige wereldwijde reputatie. Vanuit Raamsdonksveer wordt al tientallen jaren met vakmanschap en passie gewerkt aan een brede range van fineren.


Leeuwenburgh biedt haar afnemers een geweldige keus uit houtsoorten en afwerkingen. En die keuze is inmiddels verder vergroot . Fineer Amerikaans Noten Dosse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts