donderdag 15 september 2016

Zomerzoen raf

Van je huis een echt thuis maken? Bekijk onze steigerhouten meubelen, kinderbedden en speelhuisjes online of in onze showroom in Milheeze. Wie denkt bij een halfhoogslaper aan een halve hoogslaper heeft het helemaal bij het rechte eind.


Een halfhoogslaper is inderdaad een hoog bed maar dan de helft. Het grote voordeel van een halfhoogslaper is dat het bed het fijne hoogte heeft om nog even te knuffelen voor het slapen gaan, of een lieve kus aan je zoon .

Nieuw in ons assortiment: deze basic halfhoogslaper. Je kunt zelf een speelhut maken in het gedeelte onder het bed. Een leuk contrast tussen de vergrijsd groene muur, het hout en de industriele elementen. Deze week mogen we haar huis aan jullie laten zien.


Kaptafel kinderen in steigerhout. Een echte eyecatcher voor voor het kind maar ook voor de ouders. Nog volledig in massief hout gemaakt. L80xH100xD cmInclusiief de kapstoel inbegrepen.

Wenst u deze kaptafel in reallife te zien. Stoere halfhoogslaper voor de . Steigerhouten halfhoogslaper incl. Het bed ziet er nog heel mooi uit! Jaar geleden gekocht bij zomerzoen (halfhoogslaper raf ). CHAT MET ONS VIA ONZE WEBSITE (RECHTSONDER) Zomerzoen heeft een eigen collectie kindermeubelen maar ook alles om. Zomerzoen ontwerpt kinderkamers, speelhuisjes voor in de tuin en kinderkameraccessoires.


Deze producten verkopen wij in onze winkels in Nederlan via onze webwinkel, social media en bij een aantal geselecteerde webwinkels. Het ontstaan van Zomerzoen door Angeliek Nelissen Angeliek (43) woont in . Dit willen we graag delen met onze klanten! Halfhoogslaper Raf van € 58- voor € 29- incl.


Neyt kinderkamers - raf. Shoppen in entertainment. See what people are saying and join the conversation. This is a really cute room for a boy. Bedden koop je eenvoudig online bij bol.

Please check out my website thanks. KINDERBED van stevig MASSIEF HOUT v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts