dinsdag 20 september 2016

Oud grenen tafel

Vind oud grenen tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop oud grenen op Marktplaats. Vind antiek grenen eettafel op Marktplaats. Tafel heeft dik v… € 2400.


Stoelen smeedijzer met beige kus… € 2200.

Diverse modellen in diverse houtsoorten op maat leverbaar. Antieke tafels en nieuwe tafels. Hieronder ziet een greep uit ons aanbod. Aan de eetkamertafel kom je gezellig samen met je gezin voor een heerlijke maaltijd maar natuurlijk kun je er ook prima aan lezen, aan werken op je laptop, aan knutselen . Hier vind je de grote of kleine houten tafels in die landelijke sfeer of brocante stijl waar je naar op zoek bent.


Om aan te eten of te werken. De houten op maat gemaakte tafels zijn voorzien van steigerhout delen als tafelblad en het onderstel van bolpoten, cannelure, queen ann of stoere poten. Oude grenen tafel om aan te .

Op Speurders vind je RONDE OUD GRENEN TAFEL. Grote oude grenen tafel met laden op de kop. Ik ben bezig een oude grenen tafel op te knappen maar vraag me af hoe netjes je zoiets eigenlijk kunt krijgen. Ik heb alles ontvet en afgeschuurd maar sommige kerven en putjes krijg ik er niet uit.


Heb het blad inmiddels drie keer gelakt maar zie hier en daar toch weer een putje die ik eerder over het hoofd . Ik ben nieuw hier en ben net begonnen met het pimpen van een oude grenen tafel. Mooie massief grenen tafel. Heb totaal geen ervaring met dit soort klussen maar wil graag meubeltjes. Robuust Vintage meubel gemaakt van oud grenen.


Het meubel is geheel massief en handgeschilderd wit afgewerkt en doorgeschuurd. Klik hier voor de complete serie. Wij leveren uit voorraad dus geen lange levertijden. U ontvangt jaar garantie op dit . Bent u op zoek naar een mooie tweedehands, gebruikte of nieuwe tafel ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben teakhouten tafels , brocante tafels , landelijke tafels en oude tafels.


Deze hebben wij in de vorm van eettafels, salontafels, kruispoottafels en bijzettafels.

Kom een kijkje nemen in onze winkel of bestel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts