woensdag 14 september 2016

Thermowood populier

Het is hetzelfde profiel als het schuinblokprofiel in Thermowood Vuren, maar populier heeft als boom veel minder knoesten, wat een nog meer verfijnde look geeft. De duurzaamheidsklasse van Thermowood populier is II. De thermische rectificatie zorgt ervoor dat door een procedé van stomen en bakken . Thermisch behandelen van hout wordt vooral toegepast bij naaldhoutsoorten en lichte loofhoutsoorten zoals dennenhout, populier , es, ayous,.


Hierdoor vindt er een gecontroleerde pyrolyse van . Alleen ben ik niet zo zeker van thermo-wood an sich en ook populieren heb ik altijd maar gekend als stekskeshout.

Heeft iemand op het forum ervaring met thermowood populier ? Is er eigenlijk een verschil tussen thermowood en platohout? Alvast bedankt voor jullie reacties want ik vind het een moeilijke . Plaatsing van houten gevelbekleding Thermowood. Soorgelijke projecten en . Dit hout staat bekend om de milieuvriendelijke, isolerende en duurzame werking en is daarom zeer geschikt als gevelbekleding. De meest voorkomende soorten thermowood gevelbekleding zijn: populieren , essen en dennenhout.


Thermowood gevelbekleding bevindt zich in dezelfde duurzaamheidsklasse als hardhout: . ThermoWood (HOT-wood) is hét ecologische alternatief voor kostbare exotische hardhoutsoorten.

Carpentier Hardwood Solutions levert horizontale en verticale thermohouten gevelbekleding in essen, populieren en naaldhout ( ThermoWood sparren en dennen). Waarom thermohouten gevelbekleding? Er zijn meerdere soorten thermowood verkrijgbaar.


Veelgebruikte houtsoorten zijn: populieren , essen en dennenhout. Deze houtsoorten hebben een mooie warme kleur die door het verhittingsproces, eigen aan thermowood , nog eens benadrukt wordt. Hoe hoger de temperatuur tijdens het verduurzamen, des te donkerder . Wij overwegen een buitengevelafwerking met Thermowood. Populier 25x1Ruw Clear grade Prijs aanvragen. Thermowood is een merknaam voor geretificeerd hout uit het gamma van het Finse Finnforest.


Deze kleur is echter helemaal homogeen en in het geval van de populier , bijvoorbeel zal het een zeer mooi effect hebben. This Pin was discovered by Philip De Schutter. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Wel is thermische modificatie mogelijk bij populierenhout. Dat zorgt voor een langere duurzaamheid. Gemodificeerd hout zonder chemische toevoegingen. Resultaat: 1 duurzaam en vormvast hout. Het milieuvriendelijkste alternatief voor tropisch hardhout!


Gevelbekleding in Thermowood populier en grenen. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW .

ThermoWood of thermisch naaldhout (HOTwood) is het alternatief voor kostbare exotische houtsoorten. Ontdek hier de voordelen van HOTwood gevelbekleding. Alle vermelde prijzen zijn netto, exclusief btw.


GEVELBEKLEDING – THERMOWOOD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts