dinsdag 13 september 2016

Osb plaat 18mm

Afmetingen: 244x59cm en 244x122cm. OSB platen bestellen online. OSB bestaat uit verschillende lagen houtfillers van voornamelijk grenen- en vurenhout en deze plaat is watervast verlijmd.


Hierdoor is de plaat gemakkelijk te zagen, boren, schaven en schuren. OSB - platen zijn geschikt voor binnenbetimmeringen. OSB (Orientend Strand Board) bestaat voor uit hout, aangevuld met onder andere lijm.

De vezelplaat is niet vochtbestendig dus leent zich alleen voor klussen . De plaat van mm heeft de afmeting 2x cm. Mes en groef platen met de derde kwaliteitsklasse zijn mm dik en hebben de standaardafmeting voor OSB. Vind osb platen 18mm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Bekijk, vergelijk en reserveer OSB voor jouw klus en kies direct online uit het assortiment van Praxis. Afbeelding van Plaat OSB tong en groef 2- zijdig 18mm 244x122cm. OSB kan een grote hoeveelheid weerstand aan vandaar dat deze houten platen vaak worden gebruikt als ondergrond voor parketvloeren.

In het Nederlands: plaat gemaakt van gerichte houtschilfers. De schilfers ( strands) van de buitenlagen zijn evenwijdig aan de plaatlengte gericht (oriented), die van de binnenlaag zijn ofwel willekeurig gestrooid ofwel dwars gericht op de lengterichting van de plaat. Bij de voorloper van OSB , waferboar waren de . Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


Er is altijd iets te doen. OSB staat voor Oriented Strand Board vertaald in het Nederlands. Veilig betalen met iDeal. Verzendkosten op basis van uw postcode Eigen . De osb is een stabiel houtsoort dat niet krimpt en bevat gen kwasten of scheuren.


PontMeyer heeft osb platen zowel met als zonder tong en groef in het assortiment. Deze plaat is niet geschikt als zichtplaat maar is uitermate geschikt als . OSB (Oriented Strand Board): is een type houtplaat die is samengesteld uit verschillende lagen houtschilfers van een bepaalde vorm en dikte. Toepassingen: als ondervloer voor lamelparket of anders.


U zoekt OSB platen mm ? Sleiderink is Groothandel in OSB platen ! Geschikt voor allerlei constructieve doeleinden, achter het gips, lichte wanden, uitvlakken vloer.

Kan beperkt worden gebruikt onder vochtige omstandigheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts