maandag 26 september 2016

Flegt verordening

De NVWA inspecteert of bedrijven zich houden aan de regels van deze verordening. Forest Law Enforcement , Governance and Trade of in het Nederlands wetshandhaving, . A, B en C van de EU- verordening inzake de handel in wilde dieren en planten (8) (Cites) vermelde producten zijn van de Flegt -formaliteiten bij invoer vrijgesteld. Andere relevante uitzonderingen betreffen niet- commerciële goederen en producten die onder douanetoezicht door het partnerland zijn . DE RAAD VAN DE EUROPESE UNIE,.


In een VPA worden per land afspraken gemaakt om illegale houtkap terug te dringen en de naleving van wetgeving te verbeteren.

Het op de markt brengen geschiedt derhalve wanneer de marktdeelnemer voor de eerste maal hout of houtproducten ter beschikking stelt op de interne markt met het oog op distributie of gebruik in het kader van een handelsactiviteit. De bepalingen van de verordening. FLEGT comité is herzien. Bevoegdheidsverdeling Federale overheid FOD Volksgezondhei Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu 5. Voornaamste verplichtingen en uitvoering 5. Unie”: het in de Unie in het vrije verkeer brengen van hout en houtproducten als bedoeld in artikel van Verordening (EEG) nr. Dit zijn bilaterale overeenkomsten, die de EU sluit met houtproducerende landen buiten de EU.


Officiële titel, Verordening (EG) nr.

Het gaat in de internet consultatie. Die regelgeving zal ook adequaat . Een partij zonder of met ongeldige vergunning wordt aan de grens gestopt door de NVWA samen . Een overwinning voor Milieudefensie, . De Voedsel en Waren Autoriteit is de bevoegde autoriteit, bedoeld in: a. Deze verordening moet het bestaande. Daarna zal globaal de inhoud van de EUTRen uitvoeringsver- ordeningen worden weergegeven, de wijze waarop een en ander in de Nederlandse regelgeving wordt verwerkt en toezicht en handhaving.


De ontwikke- lingen in de technische opsporing komen aan bo alsmede een . De goederen vallen onder Bijlage A, B of C van Verordening (EG) nr . M houtproducten, zoals. EU Combined Nomenclatura”). Europese Houtverordening.


BRL beoordelen op basis van objectieve richtlijnen. Twijfelt u over onder welke goederencode uw producten vallen, neem dan contact op met Customs Support. Wellicht heeft u opdrachtgevers die deze goederen uit Indonesie invoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts