woensdag 14 september 2016

Steigerhout speelkeuken

Gebruikt maar ziet er nog uit als nieuw. Zo goed als nieuw Ophalen. OmschrijvingDeze kinderkeuken is gemaakt van oud steigerhout zoals op de foto te zien is maar kan ook in nieuw steigerhout worden besteld en zelfs met een waterafstotende wash met een keuze uit. Schitterende handgemaakte steiger houten kinderkeuken een groot plezier voor u zoon of dochter om mee te spelen, keuken heeft oven, kookplaat en kraan met spoelbak de deurtjes sluiten met magneten.


Steigerhouten kinderkeuken.

Stoere kinderkeuken van steigerhout met een krijtbord aan de achterzijde. Het is gemaakt van nieuw stijgerhout. Zie in de optie lijst de keuze om het. Met een steigerhouten kinderkeuken hou je kinderen uren zoet!


Download de gratis bouwtekening hier en maak een steigerhouten kinderkeuken. Het stoere maar toch schattige van deze speelkeuken is een super combinatie. Door het gebruik van steigerhout krijgt de speelkeuken niet alleen een leuke uitstraling maar is hij ook nog eens onwijs stevig!


Prachtig steigerhouten speelkeukentje.

Voor veel kinderen is een echte speelkeuken een droom. Vooral voor alle koks in spé. Of misschien nog wel lekkerder! Van steigerhout worden hele mooie kinderkeukentjes gemaakt. Deze pin is ontdekt door Chantal Blanker.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Stap voor stap uitgelegd. Een klus gedaan in huis of tuin? Deel je klus of stel je vraag op voordemakers. Welk kind wil er nu niet spelen voor chefkok in deze fantastische op maat gemaakte keuken.


Met hun eigen pannetjes en keukengerei maken ze van alles na wat. Kerstster van stukjes hout. Bij DUTCHWOOD koopt u prachtige steigerhout meubelen. Laat u inspireren op de website! Met vele jaren ervaring.


Van Hattem Maatwerk is een jong bedrijf.

Voor het ontwerpen en maken van uw meubelen bent u bij mij op het juiste adres. Vergelijk speelhoeken, o. Bestel direct online voor de laagste prijzen! Bouwtekening steigerhout.


Maak zelf de mooiste meubels met steigerhout. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien kun je steigerhout perfect combineren met het assortiment buizen en verbinders. Met de onderstaande bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen maak je eenvoudig je nieuwe meubel.


Geweldig landelijke keukentje van steigerhout voor de kids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts